Dark Mode Light Mode

Η Παιδόπολη ευχαριστεί τον «Απόλλωνα» και τα φυτώρια Βουδουλάκη

* Μια ξεχωριστή «κινηματογραφική» βόλτα για τα παιδιά μας! Ένα ξεχωριστό απόγευμα γεμάτο εικόνες, γέλια και βόλτες απόλαυσαν τα παιδιά από το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας! Η εξόρμησή ξεκίνησε με τη μαγεία της μεγάλης οθόνης στον Κινηματογράφο Απόλλων Καβάλας, ο οποίος άνοιξε για ακόμη μια φορά τις πόρτες του με πολλή αγάπη και μας πρόσφερε μια δωρεάν προβολή της ταινίας Minions, μιας ξεκαρδιστικής ιστορίας με τα αγαπημένα κίτρινα πλασματάκια. Είναι μια προσφορά που επαναλαμβάνεται συχνά και αποδεικνύει έμπρακτα τη διαρκή στήριξη και την κοινωνική τους ευαισθησία απέναντι στα παιδιά μας και θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διεύθυνση του κινηματογράφου για την ευγενική αυτή χειρονομία.

Μετά την ταινία, η όμορφη έξοδος συνεχίστηκε με μια χαλαρή βόλτα στην πόλη της Καβάλας, όπου τα παιδιά ψυχαγωγήθηκαν και γέμισαν τις μπαταρίες τους με γέλιο και ξεγνοιασιά. Οι στιγμές αυτές είναι πολύτιμες για τα παιδιά μας και γίνονται ακόμη πιο όμορφες όταν η τοπική κοινωνία και οι επιχειρήσεις της στέκονται δίπλα μας με τόση γενναιοδωρία.

*Μια αγκαλιά γεμάτη λουλούδια, χρώματα και χαμόγελα! Μια πανέμορφη και δημιουργική μέρα πέρασαν τα παιδιά από το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας, γεμίζοντας την αυλή μας με χρώματα, αρώματα και αισιοδοξία! Με πολύ κέφι, τα παιδιά φόρεσαν τα γάντια τους, έπιασαν τα σκαλιστήρια και φύτεψαν τα δικά τους λουλούδια, με την υποστήριξη των εργαζομένων του Π.Π.Π.Κ., μαθαίνοντας για τη φροντίδα της φύσης και τη σημασία της συνεργασίας. Αυτή η όμορφη δράση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία από τα Φυτώρια Βουδουλάκη στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, που μας πρόσφερε τα απαραίτητα φυτά. Θέλουμε να εκφράσουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση, η οποία αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την κοινωνική της ευαισθησία, καθώς στηρίζει σταθερά και με συνέπεια το Παράρτημά μας μας με τις συχνές δωρεές της.

Η προσφορά σας δεν ομόρφυνε μόνο τον χώρο μας, αλλά γέμισε με χαρά και χρώμα τις καρδιές των παιδιών μας! (Πηγή Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ)

Προηγούμενο άρθρο

Επιβάλλεται ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Τροχαία

Επόμενο άρθρο

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Σαμοθράκη και η ολοκλήρωση της Περιμετρικής