• 19 Μαΐου 2024,

Η Πανδημία «φρέναρε» τη συμμετοχή Βορδοναράκη-Σταυρίδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων

 Η Πανδημία «φρέναρε» τη συμμετοχή Βορδοναράκη-Σταυρίδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων

Ο επί 5 χρονιές πρωταθλητής Δημήτρης Βορδοναράκης (πρόσφατα κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πυγμαχίας νέων στα 75 κιλά στο Αγρίνιο) και επί 3 χρονιές πρωταθλήτρια Ελλάδας Βασιλική Σταυρίδου που ανήκουν στους Μαχητές Ελευθερούπολης έχασαν λόγω της πανδημίας τη μεγάλη ευκαιρία να συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στην Πυγμαχία που θα γινόταν αυτές τις μέρες στο Μαυροβούνιο.

Μάλιστα με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας θα διεκδικούσαν κάποιο μετάλλιο στις κατηγορίες που θα αγωνιζόταν.  Η αποστολή της Εθνικής με τον Δημήτρη και τη Βασιλική θα αναχωρούσε για το Μαυροβούνιο την Τετάρτη που μας πέρασε.

Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία «φρέναρε» το όνειρο των δυο σπουδαίων πρωταθλητών που προετοιμαζόταν εδώ και καιρό εντατικά με τον προπονητή τους, Παναγιώτη Καρανικολή.

Η ευκαιρία πάντως είναι σίγουρο ότι θα ξαναβρεθεί μπροστά τους από τη στιγμή που έχουν φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο.


Διεκδικητής ο Στοφορίδης του Enfusion World Title

Εν τω μεταξύ ένας άλλος σπουδαίος αθλητής των Μαχητών Ελευθερούπολης με πολλές διακρίσεις σε επαγγελματικό επίπεδο ο Γιάννης Στοφορίδης θα διεκδικήσει το Enfusion World Title. Μάλιστα στην κατάταξη είναι το νούμερο 1.

Όλο αυτό τον καιρό ο Στοφορίδης προετοιμάζεται σκληρά υπο την καθοδήγηση του Παναγιώτη Καρανικολή για τους συγκεκριμένους αγώνες όπου θα συμμετέχει η ελίτ της επαγγελματικής πυγμαχίας.

Διαβάστε επίσης