• 28 Απριλίου 2024,

Η παρουσία του Πύρρου Δήμα σε Ελευθερούπολη και Καβάλα (φωτογραφίες)

 Η παρουσία του Πύρρου Δήμα σε Ελευθερούπολη και Καβάλα (φωτογραφίες)

Γράφει ο Μπάμπης Παναγιωτίδης


Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε στην Καβάλα και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Παγγαίου, ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης μας – και μια φορά χάλκινος – Πύρρος Δήμας. Ο γίγαντας των βαρών που δόξασε – και δοξάστηκε – πολλάκις την Ελλάδα παρέστη στην Κοπή της Βασιλόπιτας των Μαχητών Ελευθερούπολης – με την συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση τους – όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η λειτουργία – εφεξής- τμήματος άρσης βαρών από την σχολή του πρώην πρωταθλητή και αρχιπροπονητή του Kick Boxing Παναγιώτη Καρανικολή.

Το τριήμερο 20 – 22 Ιανουαρίου ο Πύρρος Δήμας με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νότη Καρασάββα, τον δάσκαλο Παναγιώτη Καρανικολή και τους επίσημους προσκεκλημένους της σχολής πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη σε φίλους – χορηγούς των Μαχητών Ελευθερούπολης που έχουν έδρα τον Δήμο Παγγαίου.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν στην Τυροκομική μονάδα ” ΠΑΓΓΑΙΟ Α.Ε.” του Νίκου Μάρτου, – ο οποίος χρημάτισε παλαιότερα και πρόεδρος των Μαχητών – όπου ενημερώθηκαν από τον επιχειρηματία με κάθε λεπτομέρεια για την παραγωγική διαδικασία που ακολουθείτε και την εξέλιξη της εταιρείας στο διάβα του χρόνου.

Ακολούθως η παρέα βρέθηκε στον Άγιο Χριστόφορο – του πρώην Δήμου Παγγαίου – όπου τους περίμενε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Σκλαρής των Αρτοζαχαροπλαστείων “ΣΚΛΑΡΉ ” και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Παγγαίου Βαγγέλης Σαραντούδης.

Όλοι μαζί ξεναγήθηκαν στους χώρους της επιχείρησης, περνώντας με τη σειρά από το κατάστημα – όπου ο Ολυμπιονίκης έτυχε μεγάλης λατρείας από τους παρευρισκόμενους πελάτες, ήταν ευδιάθετος και φωτογραφήθηκε μαζί τους – το εργαστήριο αρτοποιείας, τους χώρους του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής, τα γραφεία της επιχείρησης.

Εκεί ο Ανδρέας Σκλαρής γνωστοποίησε τόσο στο Δ.Σ, όσο και στον Ολυμπιονίκη την αρχή της συνεργασίας μιας πρωτότυπης κίνησης, όπου οι αθλητές της σχολής και οι οικογένειες τους θα μπορούν να απολαμβάνουν στο εξής μια προνομιακής κάρτας με έκπτωση 15% απ’ όλα τα καταστήματα της εταιρείας.

Η εκπτωτική κάρτα με τον αύξοντα αριθμό 1, δόθηκε προς τιμήν στον Πύρρο Δήμα. Αφού απόλαυσαν τα κεράσματα που τους πρόσφεραν το ζεύγος Ανδρέα και Παρθένας, η παρέα κατευθύνθηκε νότια προς τη Νέα Πέραμο και πιο συγκεκριμένα στην ψαροταβέρνα ” ΑΠΌΜΕΡΟ ” ,όπου απόλαυσαν τα ξεχωριστά εδέσματα, που επιμελήθηκε ο οικοδεσπότης επιχειρηματίας Γιώργος Αναστασιάδης.

Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με την παρέα – η οποία ολοένα και μεγάλωνε με την παρουσία της προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου Μυρσίνης Χρυσαφούδη και των οικογενειών Σκλαρή, Μάρτου, Στάθη, Καρανικολή, Καρασάββα, βεβαίως του Πύρρου Δήμα και του γράφοντος- να απολαμβάνει τις τραγουδιστικές ικανότητες του Θόδωρου Χριστοφορίδη, ο οποίος ξεσήκωσε με την διάθεσή του τα πλήθη.

– Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο ” ΦΡΊΞΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΊΔΗΣ “της Ελευθερούπολης, η κοπή της Βασιλόπιτας των Μαχητών – που στέφθηκε με πλήρη επιτυχία, μετά το πέρας της οποίας ο πρόεδρος του Συλλόγου Νότης Καρασάββας – άξιος οικοδεσπότης- δεξιώθηκε τους επίσημους προσκεκλημένους του στην ” ΤΑΒΈΡΝΑ ΤΟΥ ΣΑΡΡΉ ” όπου και κει ο επιχειρηματίας Γιάννης Σαρρής είχε ετοιμάσει μοναδικά και ιδιαίτερα πιάτα προκειμένου να ικανοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τους καλεσμένους.

Ο Πύρρος Δήμας αναχώρησε με τους κουμπάρους τους (Μάκη Στάθη, Έλενα Ράπτη), εμφανώς ευχαριστημένος, υποσχόμενος στους ανθρώπους του Συλλόγου ότι θα βρεθεί σύντομα κσι πάλι στους χώρους άθλησης των Μαχητών Ελευθερούπολης.

Διαβάστε επίσης