• 19 Απριλίου 2024,

Η Petties Fulani   James έκλεψε την παράσταση στο πρώτο street volley του ΑΟΚ(φωτογραφίες)  

 Η Petties Fulani   James έκλεψε την παράσταση στο πρώτο street volley του ΑΟΚ(φωτογραφίες)  

Με την παρουσία της Αμερικανίδας Petties Fulani   James

που έφτασε το πρωί του Σαββάτου στην Καβάλα πραγματοποιήθηκε το πρώτο street Volley του ΑΟΚ στην Παραλιακή.  Η James έκλεψε την παράσταση αφού ήταν πολύ φιλική, χαμογελαστή δείχνοντας την άμεση προσαρμογή της με το περιβάλλον.  Στο street volley 4Χ4  του ΑΟΚ συμμετείχαν πολλά  παιδιά από τα σχολεία της Καβάλας.  Ξεκίνησε στις 18.00 και ολοκληρώθηκε μετά τις 21.00.

Ηταν στην Παραλιακή όλο το προπονητικό τιμ του ΑΟΚ(Μπαλασάς, Κουτσικβασίλογλου, Γερακίνη, Οικονομίδου, Δικαστοπούλου) αλλά και οι παίκτριες της ομάδας που θα πάρει μέρος στην Α2 κατηγορία. Επίσης και τα μέλη της διοικούσας.

Ακόμη  από το ανδρικό Βόλει ο προπονητής Γιώργος Μορφίδης και ο παράγοντας της ομάδας Λάζαρος Κωνσταντινίδης.

Στη διάρκεια του event υπήρχε και επίδειξη από το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Καβάλας.

Αρκετά από τα παιδιά που συμμετείχαν έδειξαν ενδιαφέρον να μάθουν το Βόλει και να πλαισιώσουν την οικογένεια του ΑΟΚ. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις για το event της Έφης Γερακίνη: « Για πρώτη φορά που διοργανώνεται φυσικά και έχει επιτυχία. Από την πρώτη φορά και εμείς θα μάθουμε από τα λάθη μας και θα δούμε τι έπρεπε να κάνουμε καλύτερα. Θα συνεχιστεί ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Το 95% των παιδιών είναι από τα δημοτικά σχολεία όπου μας ζητάνε να ασχοληθούν με το Βόλει. Τα περιμένουμε όλα στο γήπεδο. Αυτό θέλαμε να πετύχουμε και νομίζω ότι τα καταφέρνουμε».

Διαβάστε επίσης