Η προπόνηση στις αναπτυξιακές ηλικίες Κ-7, Κ-9 & Κ11: Παρουσίαση των βιβλίων του Άγγελου Κυρανούδη

 Η προπόνηση στις αναπτυξιακές ηλικίες Κ-7, Κ-9 & Κ11: Παρουσίαση των βιβλίων του Άγγελου Κυρανούδη

Το απόγευμα του Σαββάτου (18:30) ο Άγγελος Κυρανούδης θα παρουσιάσει στο Αμφιθέατρο της Ελευθερούπολης τα βιβλία του, «Η προπόνηση στις αναπτυξιακές ηλικίες Κ-7, Κ-9 & Κ11 – Από την αλάνα στην κορυφή», χωρισμένα σε δυο τόμους.

Ο πρώτος αφορά την τεχνική και τακτική στις Αναπτυξιακές Ηλικίες Κ-7, Κ-9 και Κ-11.  Ο δεύτερος τη φυσική κατάσταση και τη νευρομϋική συναρμογή. Ο Άγγελος Κυρανούδης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, προπονητής ποδοσφαίρου UEFA PRO και Εκπαιδευτής Προπονητών ΕΠΟ- UEFA.

Φυσικά έχει παίξει ποδόσφαιρο ξεκινώντας από μια αλάνα στη θέση του τερματοφύλακα,  σε ομάδες του νομού μας και όχι μόνο ενώ αυτή τη στιγμή είναι ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Βρασίδα. Πριν εργάστηκε στην ίδια θέση στον ΑΟΚ. Το βιβλίο του, θα προλογίσουν μεταξύ των άλλων ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Τάκης Φύσσας και ο Τάσος Κουτράκης.

Στον πρόλογο του ο  Άγγελος Κυρανούδης αναφέρει:

«Σκοπός του Βιβλίου, είναι και ένα όνειρο που είχαμε με τον δάσκαλο και μέντορα μου, Μάκη Σεντελίδη, να βοηθήσει όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο των αναπτυξιακών ηλικιών ώστε ακολουθώντας υπομονετικά την ανάπτυξη των παιδιών, να προπονήσουν με τις κατάλληλες μεθόδους το κατάλληλο περιεχόμενο και τον κατάλληλο τρόπο οδηγώντας τα «Από την αλάνα στην κορυφή».

Διαβάστε επίσης