Dark Mode Light Mode

Η συνέχιση του έργου και η αυξημένη κίνηση της ιχθυόσκαλας

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες ο συμπολίτης έμπορος Ανδρέας Καραμπουρνιώτης, γνώστης των δεδομένων της ιχθυόσκαλας όπου εργάζεται επί σειρά πολλών ετών. Ο κ. Καραμπουρνιώτης σχολίασε την εξέλιξη που πρόσφατα παρουσίασε το έργο στην ιχθυόσκαλα, το οποίο έλαβε παράταση έως το τέλος Ιουνίου του 2018.

Πρόκειται για ένα έργο που δημοπρατήθηκε στο τέλος του 2010 επί νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και διοικήσεως Θόδωρου Καλλιοντζή. Σημείο συζήτησης αποτέλεσε το γεγονός ότι οι εργασίες στην ιχθυόσκαλα θα συνεχιστούν ακόμη κι όταν η κίνηση αυξηθεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί αμέσως μετά το Πάσχα.

Μιλώντας σχετικά ο Ανδρέας Καραμπουρνιώτης σημείωσε: «Ποιος αλήθεια στεναχωριέται εξαιτίας του γεγονότος ότι δόθηκε νέα παράταση στο έργο; Υπάρχει κάποιος που στεναχωριέται; Αυτή η εκκρεμότητα συμπληρώνει εννέα χρόνια. Δηλαδή το έργο θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου; Εγώ διατηρώ τις αμφιβολίες μου».

Σχετικά με την αυξημένη κίνηση στην ιχθυόσκαλα ενόσω το έργο θα συνεχίζεται ο κ. Καραμπουρνιώτης επεσήμανε πως οι εγκαταστάσεις θα είναι γεμάτες κόσμο και θα εξελίσσονται οι εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων. Θα κλείσουν το 1/3 της σάλας προκειμένου να τοποθετήσουν τα πλακάκια, διευκρίνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμπουρνιώτης. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι τα πλακάκια και ο χώρος δημοπρασιών αλλά το μηχάνημα πάγου που δε λειτουργεί, με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετείται η υφιστάμενη κίνηση στην ιχθυόσκαλα Καβάλας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Τραγουδάμε και Χορεύουμε για το Ίδρυμα Μέριμνας για το ειδικό παιδί «Αγία Μαρίνα»

Επόμενο άρθρο

Κανείς δε βιάζεται για την αξιοποίηση του κτηρίου πρώην ΕΟΚ