Η συνέντευξη τύπου για το 6ο Kavala Night City Run

 Η συνέντευξη τύπου για το 6ο Kavala Night City Run

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε στην αίθουσα  του δημοτικού συμβουλίου για το 6ο Kavala Night City Run που πραγματοποιείται το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Αρχικά αναφέρθηκε στη διοργάνωση ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Μουριάδης τονίζοντας τα εξής: «Είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός που έχει πλέον θεσμός για την πόλη μας. Είναι η 6η διοργάνωση που γίνεται. Ξεκίνησε με δειλά βήματα και έχει καταλήξει αυτή τη στιγμή να έχει πολύ μεγάλη επιτυχία.  Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην ευρύτερη περιοχή.  Δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους όλων των ηλικιών να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να έρθουν σε επαφή με την έννοια της καθημερινής άσκησης. Η επιτυχία της διοργάνωσης οφείλεται στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη της ΛΦΚ, τα οποία συνεργάζονται με τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και φροντίζουν ακόμη και την τελευταία λεπτομέρεια για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ο Δήμος Καβάλας γνωρίζοντας ότι η εκδήλωση έχει αγκαλιαστεί από την πλειοψηφία των συμπολιτών μας αλλά και από πάρα πολλούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές γειτονικών δήμων  και  περιφερειακών ενοτήτων θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Η φετινή διοργάνωση είναι σημαντική για ένα ακόμη λόγο. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση θα διατεθούνε για τον παιδικό καρκίνο. Γι` αυτό είναι και πιο αξιέπαινη αυτή η προσπάθεια. Για να μην ρυπαίνουμε την πόλη δεχτήκανε να μην υπάρχουν μπάνερ. Αυτή είναι μια αρχή. Συγχαίρω για μια ακόμη φορά τους διοργανωτές και εύχομαι όσους πάρουν μέρος στον αγώνα καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ΛΦΚ κ. Θεόδωρος Μήτρας: « Είναι η 6η χρονιά που βάζουμε την πόλη σε κίνηση. Η ώρα έφτασε. Φέτος ο αγώνας μας είναι τριπλός. Είναι 5 χιλ, είναι 10 χιλ αλλά και ένας αγώνας ακόμη μεγαλύτερος ενάντια στον καρκίνο.  Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον αγώνα ενάντια στο παιδικό καρκίνο.  Καλούμε όλη την Καβάλα να μπει σε κίνηση.  Αν δεν μπορούμε να τρέξουμε πρέπει να ρωτήσουμε να μάθουμε τι είναι ο παιδικός καρκίνος.

Είναι μεγάλη μας χαρά αυτός ο αγώνας που γίνεται για να προβάλουμε την πόλη μας. Υπάρχει μια πληθώρα εθελοντών και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη χαρά. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο»

 

 Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Απόστολος Μουμτσάκης είπε: «Είναι μια σπουδαία αθλητική εκδήλωση που έγινε θεσμός και γράφει τη δική της ιστορία.  Με σταθερά βήματα έγινε θεσμός. Από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από τους συνδημότες μας. Όταν ξεκίνησε είχε 200 αθλητές και σήμερα αριθμεί πάνω από 1300. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή την αθλητική διοργάνωση.  Με μεγάλη χαρά αποδεχθήκαμε σαν Δήμος την πρόταση για συνδιοργάνωση.  Δεν είμαι απλή αθλητική διοργάνωση, είναι κάτι παραπάνω.

Έχει και ένα κοινωνικό σκοπό. Προβάλει επίσης διεθνώς και τις ομορφιές της πόλης μας»

 

Τέλος  αναφέρθηκε στην εκδήλωση και ο πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Λάζαρος Σαρηγιαννίδης: «Εδώ και πολλά χρόνια η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και ο Δήμος Καβάλας στήριζε και θα στηρίζει τέτοιους είδους δράσεις. Ο σκοπός είναι ιερός.  Η οργανωτική ομάδα έχει αποδείξει το πόσο καλά κάνει τη δουλειά της.  Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες αυξάνονται».

 

 

Διαβάστε επίσης