• 20 Απριλίου 2024,

Ιάλυσος- ΑΟΚ 0-0: Είχε τις ευκαιρίες για το διπλό, έπεσε στον Ανδρούτσο   

 Ιάλυσος- ΑΟΚ 0-0: Είχε τις ευκαιρίες για το διπλό, έπεσε στον Ανδρούτσο   

Ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου Ανδρούτσος σε δυο περιπτώσεις κράτησε με σπουδαίες επεμβάσεις ανέπαφη την εστία του και στέρησε το τρίποντο από τον ΑΟΚ που ήταν καλύτερος σ` ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες.

Ο ΑΟΚ ουσιαστικά δεν απειλήθηκε στην αναμέτρηση. Ο Ιάλυσος με νέο προπονητή πάλεψε σε μεγάλο βαθμό και έκανε καλή εμφάνιση , ο ΑΟΚ όμως ήταν η ομάδα που έχασε τις κλασσικές ευκαιρίες. Θα μπορούσε να είχε φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης από το νησί της Ρόδου.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο  αφού ειδικά στο β` μέρος έβρεχε καταρρακτωδώς.

Με τον Μαρκόπουλο στο αρχικό σχήμα στη θέση του Ορφανίδη, ξεκίνησε ο Παύλος Δερμιτζάκης.  Όπως αναμενόταν ο Στίκας πήρε τη θέση του τιμωρημένου Παπαστεριανού στο κέντρο της άμυνας.

Η διάταξη του ΑΟΚ στο παιχνίδι ήταν:

Γ, Παπαδόπουλος κάτω από την εστία. Δεξιά στην άμυνα ο Καζαντζίδης και αριστερά στην άμυνα ο Αρναούτογλου. Κεντρικοί αμυντικοί ο Κουτσούμπας και ο Στίκας. Ελεύθερος στον κάθετο άξονα ο Χαντί. Πλάγια στα αριστερά ο Βόσαλικ και πλάγια στα δεξιά ο Β. Παπαδόπουλος με σέντερ φορ τον Μαρκόπουλο.  Στην ενδεκάδα του Ιάλυσου δυο πρώην παίκτες του ΑΟΚ ο Θεόδωρος Τριποτσέρης και ο Αργύρης Μπαρέττας.

Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Η καλύτερη ήταν για τον ΑΟΚ με την κεφαλιά του Γαβριηλίδη. Η υπεροχή περίπου ήταν μοιρασμένη.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ ήταν περισσότερο απειλητικός σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η ευκαιρία του Μαρκόπουλου ήταν σημαντική.

Το φιλμ του αγώνα

11` Φάουλ του Νατσιόπουλου λίγο άουτ

19` κίτρινη κάρτα ο Γαβριηλίδης

31` σέντρα από δεξιά του Καζαντζίδη, κεφαλιά του Γαβριηλίδη σπουδαία απόκρουση του Ανδρούτσου.

61` ακυρώθηκε γκολ του Β. Παπαδόπουλου ως οφσάιντ.

78` σουτ του Μαρκόπουλου από κοντά μεγάλη απόκρουση του Ανδρούτσου

90+   Σέντρα Θωμαϊδη, κεφαλιά του Μαρκόπουλου πάλι ο Ανδρούτσος σωτήρια αποκρούει.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Μπαρέττας, Ρεκλείτης, Χατζηδίμπας, Μαραγκουδάκης, Χειμωνέτος Κ, Ντίαζ Ριμπέϊρο, Νατσιόπουλος, Γιώργου.

ΑΟΚ: Παπαδόπουλος Γ, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Βόσαλικ 86` Θωμαϊδης , Στίκας, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος Β 68` Παυλίδης , Χαντί 61` Ορφανίδης.

Διαβάστε επίσης