Ικανοποίηση Χοροζίδη για την εσωκομματική ψηφοφορία στο ΠΑΣΟΚ

 Ικανοποίηση Χοροζίδη για την εσωκομματική ψηφοφορία στο ΠΑΣΟΚ

Εσωκομματική ψηφοφορία πραγματοποίησαν την Κυριακή τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας και ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Ιορδάνης Χροοζίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσέλευση. Ο γραμματέας παρατήρησε ότι η προσέλευση ίσως και να ήταν περισσότερο αυξημένη εάν ήταν μεγαλύτερος ο αριθμός των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι ήταν τόσοι όσες και οι αναγκαίες θέσεις στα κομματικά όργανα, επομένως οι περισσότερες υποψηφιότητες θα θεωρούνταν και ισχυρότερο κίνητρο για τη συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία.

Ο κ. Χοροζίδης παραδέχθηκε ότι προηγήθηκε συρρίκνωση του αριθμού των μελών και των φίλων του κόμματος άρα ήταν και δύσκολο να εκδηλωθεί το ίδιο αυξημένο ενδιαφέρον με εκείνο των προηγούμενων περιόδων. Μέσω της κυριακάτικης διαδικασίας εκλέχθηκαν οι 3μελείς συντονιστικές επιτροπές των τεσσάρων δημοτικών οργανώσεων. Επίσης εκλέχθηκε 9μελής νομαρχιακή επιτροπή καθώς και δύο ακόμη τριμελή όργανα για τον έλεγχο των μελών και για τον έλεγχο των οικονομικών δραστηριοτήτων.

Παρά την καλοκαιρινή περίοδο κι εξαιτίας των εξελίξεων της κεντρικής πολιτικής σκηνής θα υπάρχει κι εντατική λειτουργία των τοπικών κομματικών οργάνων. Εντός της εβδομάδας θα συγκροτηθεί σε σώμα το 9μελές σχήμα της νομαρχιακής επιτροπής προκειμένου να αναδειχθεί ο νέος γραμματέας. Οι εσωκομματικές διαδικασίες για το ΠΑΣΟΚ ολοκληρώθηκαν με τη ψηφοφορία της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης