• 26 Απριλίου 2024,

Είμαστε έτοιμοι για Polar Express …

 Είμαστε έτοιμοι για Polar Express …

Καταλαβαίνετε οτι απο εδώ και μετά και κυρίως την άλλη εβδομάδα που θα μας οδηγήσει στα Χριστούγεννα η δουλειά είναι Polar Express.

Έχουμε ανέβει όλοι στο τραινάκι που θα μας οδηγήσει στην καρδιά των εορτών που θα περάσουμε όπως έχουμε επιλέξει και κυρίως όπως μας επιτρέπουν οι συνθήκες οι οικονομικές που έχουν διαμορφωθεί στην χώρα τα τελευταία χρόνια.

Πάντως υπάρχει διάθεση και υπάρχει και η αίσθηση οτι το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά ίσως γιατί τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς θα αφήσουμε πίσω μας , έστω και τυπικά, τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και θα επιχειρήσουμε να γυρίσουμε σελίδα.

Πάντως όλοι οι Ευρωπαίοι λένε οτι οτι είναι στο χέρι το ελλήνων να μην υπάρξει άλλο ΜΝΗΜΟΝΙΟ γιατί με αυτούς που έχουμε μπλέξει όλα παίζουν.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μείνουμε με τους φόρους που μας έχουν φέρει τα προηγούμενα μνημόνια γιατί υπάρχουν και χειρότερα αν δεν πάνε καλά τα πράγματα.

Στο βαρέλι των  φόρων όπως θα έχετε καταλάβει και εσείς δεν υπάρχει πάτος.

Το κοινωνικό μέρισμα που έδωσε η κυβέρνησε σε ελάχιστους δικαιούχους όπως αποδείχτηκε είναι αποτέλεσμα της υπερφορολόγησης των ελλήνων.

Μαζέψανε τόσο χρήμα που δεν ξέρανε τι να το κάνουν και για τον λόγο αυτό επιλέξανε με την μορφή του κοινωνικού μερίσματος ένα μέρος να το επιστρέψουν πίσω.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ το σκηνικό του καιρού αλλάζει με τους νοτιάδες να ενισχύονται απο σήμερα Σάββατο και φέρνουν και μερικές βροχές οι οποίες όμως δεν θα πρέπει να μας ανησυχούν γιατί θα έχουν διάρκεια μερικά μόνο 24ωρα.

Απο Δευτέρα τα φαινόμενα σταματάνε , οι νοτιάδες γίνονται βοριάδες και η θερμοκρασία πέφτει.

 

Η τελευταία συναυλία , πριν απο την φετεινή με Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Σταρόβα που θυμόμαστε τέτοια περιόδο στην κεντρική πλατεία της Καβάλας ήταν επί θητείας του Στάθη Εριφυλλίδη που είχε επιλέξει και είχε φέρει τους 2000 GR.

Ένα συγκρότημα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό τραγούδι που όμως πλέον νομίζω οτι είναι “πρώην” συγκρότημα αφού τα μέλη του είναι πάνω απο 70 ετών.

Έχουμε πολύ ωραίες αναμνήσεις απο το συγκεκριμένο συγκρότημα που μας έδωσε πολλές επιτυχίες αλλα καταλαβαίνετε οτι δεν είναι το συγκρότημα με το οποίο θα γιορτάσεις τα Χριστούγεννα ή την αλλαγή του χρόνου.

Θέλω να πω οτι μετά απο αρκετά χρόνια η σημερινή διοίκηση του Δήμου Καβάλας έκανε την σωστή επιλογή και μας έφερε ένα δίδυμο που έχει το δικό του κοινό και όπου και αν εμφανιστεί γίνεται χαμός.

 

Ταινία Ινδικής παραγωγής γυρίζεται στην Καβάλα με τους πρωταγωνιστές και όλο το τεχνικό τημ να είναι στην πόλη μας για τα γυρίσματα.

Η Δημοφέλεια και προσωπικά η ίδια η πρόεδρος της υποδέχτηκαν  τους Ινδούς και κάνουν τα πάντα προκειμένου τα γυρίσματα της ταινίας να γίνουν πιο εύκολα.

 

Επειδή ξεκίνησε η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος σε καλή μεριά εσείς που θα το πάρετε, όσα και αν πάρετε.

Σε καλή μεριά και καλοφάγωτα.

Να βιαστείτε να τα φάτε πριν προλάβουν να σας τα ξαναζητήσουν πίσω , γιατί θα το κάνουν.

 

Εμείς όπως καταλαβαίνετε και απο την σημερινή μας φώτο παρά το γεγονός οτι μόνο λίγες ημέρες μας χωρίζουν απο τα φετεινά χριστούγεννα επιμένουμε καλοκαιρινά με ένα κορίτσι να πηγαίνει τοίχο , τοίχο που λέει και το τραγούδι.

Και το σημερινό μας κορίτσι είναι πολύ δυνατό και φέρνει στο μυαλό μας εικόνες απο μια άλλη εποχή.

 

Καλή σας ημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

Θα πάμε καλύτερα σίγουρα μέσα στο 2018 αλλά να κρατάτε μικρό καλάθι γιατί όσες φορές πήραμε μεγάλο αποδείχθηκε άχρηστο.

Καλή σας ημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

Θα τα πούμε και πάλι το πρωί της Δευτέρας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης