Ιορδάνης Αδαμάκης: «Δε μας ”ζαλίζει” η κορυφή, είμαστε μια οικογένεια που δουλεύουμε σκληρά»

 Ιορδάνης Αδαμάκης: «Δε μας ”ζαλίζει” η κορυφή, είμαστε μια οικογένεια που δουλεύουμε σκληρά»

Συνέντευξη στην Αθλητική Πρωινή παραχώρησε ο επιθετικός του ΑΟΚ, Ιορδάνης Αδαμάκης που φέτος είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις με την αγωνιστική εικόνα που δείχνει και τα 3 καθοριστικά γκολ που έχει πετύχει έως τώρα.

Ο Ιορδάνης τόνισε την πολύ σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και το γεγονός ότι ο ΑΟΚ είναι μια οικογένεια που βγάζει υγεία.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερ: Πως ήταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου;

Απ: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος πιεστήκαμε πολύ και δεχθήκαμε ένα γκολ στην αρχή. Ισορροπήσαμε γρήγορα την αναμέτρηση, ισοφαρίσαμε και μετά ήταν μονόλογος. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και γυρίσαμε το ματς στην επανάληψη.

Στο β’ μέρος ήμασταν κατά πολύ ανώτεροι.

Ερ: Σημαντική νίκη επί ενός υπολογίσιμου αντιπάλου;

Απ: Ναι εκτός έδρας παιχνίδι, δύσκολο, με μια καλή ομάδα. Είδαμε ότι και η Βέροια είχε κερδίσει πολύ δύσκολα μέσα στο Βόλο. Για μας οι 3 βαθμοί ήταν μονόδρομος, προκειμένου να μείνουμε στην κορυφή αφού κέρδισαν και η Βέροια και ο Πανσερραϊκός.

Ερ: «Ζαλίζει» η κορυφή τον ΑΟΚ;

Απ: Όχι σε καμία περίπτωση δεν «ζαλίζει» η κορυφή τον ΑΟΚ. Ο ΑΟΚ είναι ομάδα για κορυφή. Ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία παίζει, πάντα πρέπει να πρωταγωνιστεί.

Ερ: Ποια είναι τα μυστικά της σπουδαίας μέχρι τώρα πορείας του ΑΟΚ; Πολλοί λένε ότι αυτό το νεανικό σύνολο βγάζει πάθος και ενέργεια μέσα στο γήπεδο.

Απ: Σίγουρα βγάζουμε ενέργεια και πάθος αλλά το πιο σημαντικό είναι η δουλειά που κάνουμε. Η δουλειά που έχουμε στις προπονήσεις και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Η διοίκηση είναι πολύ κοντά. Δουλεύουμε πολύ με τον προπονητή μας, με τους αναλυτές μας. Η σκληρή δουλειά που κάνουμε αποτυπώνεται στο γήπεδο.

Ερ: Τώρα έχει ο ΑΟΚ δυο παιχνίδια με Αλμωπό και Πανσερραϊκό, Τετάρτη και Σάββατο.

Απ: Κοιτάξτε πρώτα το παιχνίδι με τον Αλμωπό όπου πρέπει να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα  και μετά το ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό. Ένα- ένα τα ματς.

Ερ: Περίμενες αυτή την πορεία; Οι άλλες οι ομάδες έχουν έμπειρους παίκτες, φτασμένους, έτοιμους ενώ ο ΑΟΚ το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία.

Απ: Σίγουρα είναι έτσι με τις άλλες ομάδες αλλά εμείς την περιμέναμε αυτή την πορεία. Ξέραμε ότι έχουμε δημιουργήσει ένα καλό σύνολο από το καλοκαίρι. Είμαστε νεανική ομάδα αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο.

Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Είμαστε όλοι καλοί παίκτες.

Ερ: Κρίμα που δεν έχει κόσμο το γήπεδο, να δουν το φετινό ΑΟΚ.

Απ: Δυστυχώς είναι κρίμα. Θα μας έδινε και ώθηση ο κόσμος. Θα ήταν κάτι το πολύ καλό αυτό για όλους μας.

Ερ: Πέρυσι ήσουν δανεικός στο Νέστο, φέτος δίνεις απαντήσεις με τις εμφανίσεις που κάνεις και τα γκολ που πετυχαίνεις;

Απ: Απαντήσεις δίνω στον εαυτό μου. Δεν είχα να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Ξέρω ποιος είμαι, ξέρω τις δυνατότητες μου.

Με πίστεψε η ομάδα το καλοκαίρι όπως και ο προπονητής. Με γνώριζε από την προηγούμενη του θητεία στον ΑΟΚ, ο κ. Ανυφαντάκης ο οποίος πιστεύει στις δυνατότητες μου. Πιστεύω και εγώ στις δυνατότητες μου. Προσπαθώ να τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο.

Φυσικά έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι ξανά συνεργάστηκα με τον κ. Ανυφαντάκη. Γνωρίζει ποιος είμαι.

Ερ: Βγάζει υγεία αυτή η ομάδα. Φαίνεται ότι είστε μια οικογένεια;

Απ: Όλα τα παιδιά είμαστε μια οικογένεια. Από τη διοίκηση μέχρι και τον ποιον μικρό σε ηλικία είμαστε μια οικογένεια. Όλοι είμαστε ίσοι στα αποδυτήρια. Είμαστε πολύ δεμένοι σαν ομάδα και αυτό παίζει ρόλο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Η υγεία στα αποδυτήρια είναι κάτι το πολύ σπουδαίο για μια ομάδα.

Διαβάστε επίσης