• 1 Μαΐου 2024,

Ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Ορφέα(εκρηκτικός μόνο στο ξεκίνημα) και στην ΑΕΚ(φωτογραφίες)

 Ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Ορφέα(εκρηκτικός μόνο στο ξεκίνημα) και στην ΑΕΚ(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Ορφέα δεν έφτασε για να του δώσει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ που πάλεψε σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι είχαν στα πρώτα 20 λεπτά ένα γκολ ένα δοκάρι και δυο χαμένα τετ α τετ. Από τη στιγμή που γρήγορα ισοφάρισε  και ισορρόπησε η ΑΕΚ το παιχνίδι έγινε ντέρμπι ενώ το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης.

Ο Ορφέας στο δεύτερο μέρος ελάχιστες φορές απείλησε την καλά διαβασμένη και γυμνασμένη  ΑΕΚ που πήρε ένα πολύτιμο βαθμό.  Οι παίκτες του Στυλιανού στο β` μέρος δεν είχαν καθαρό μυαλό.  Η ΑΕΚ πήγε περισσότερο να κλέψει το παιχνίδι χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Πρόσωπο του αγώνα ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Παπαευθυμίου που κράτησε την ομάδα του σε δύσκολες στιγμές.

Το φιλμ του αγώνα

Το συγκρότημα του Παντελή Στυλιανού ξεκίνησε εντυπωσιακά και στο πρώτα 20` λεπτά έχασε σημαντικές ευκαιρίες να τελειώσει το ματς με τον Γιαλαμή στο 2` κεφαλιά που εξουδετέρωσε ο πολύ καλός τερματοφύλακας Παπαευθυμίου, με τον Γιαλαμή στο 5` απο πάσα του Ντομί που τετ α τετ έσωσε ο Παπαευθυμίου, με τον Τελίδη στο 7` όταν απο φάουλ του Ντομί βγήκε μόνος του αλλά αστόχησε. Στο 19` απο σέντρα του Ζαρωτιάδη ο Ντομί με ωραία  κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο β` μέρος στο 51` το σουτ του Ζαρωτιάδη δε βρήκε στόχο και στο 90+ το φάουλ του Μιχαηλίδη έσωσε ο Παπαευθυμίου κρατώντας το 1-1. Στο 74` αποβλήθηκε με 2η κίτρινη(κόκκινη) ο Ζαππίδης και στο 93` με δεύτερη κίτρινη(κόκκινη) ο Αναστασιάδης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ορφέας: Ευστρατίου, Ζαρωτιάδης, Βερβερίδης 83` Παπουτσής, Σολακίδης, Μιχαηλίδης, Χριστοδουλίδης 71` Αμιάδης, Ντομί, Καπνόπουλος, Γιαλαμής, Τελίδης 60` Μώραλης, Αναστασιάδης.
ΑΕΚ: Παπαευθυμίου, Σκενδέρης 58` Ντέντε , Ζαππίδης, Μπρέγκου, Στερνιώτης 33` Ισα, Ελευθεριάδης, Πανάγου, Σεμερτζίδης, Μονιός 82` Κουκούμης, Νομικός 90` Κουτίδης, Αγγος.

 

Διαβάστε επίσης