• 17 Μαΐου 2024,

Κ.Α.Π.: «ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ»

 Κ.Α.Π.: «ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ»

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης, δημοτικής παράταξης του Δήμου Καβάλας, δόθηκε προς δημοσίευση η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία ότι τρεις και πλέον μήνες οι εργαζόμενοι στα λιπάσματα Καβάλας αγωνίζονται για :

-Εργασία με αξιοπρέπεια

-Εργασία με ασφάλεια

-Αλληλοσεβασμό

Ωστόσο παρατηρούμε ότι όλοι οι θεσμοί και εκπρόσωποι της περιοχής λίγο ως πολύ παρακολουθούν μουδιασμένοι τον αγώνα των εργαζομένων άλλοι ψελλίζουν την συμπαράστασή τους και άλλοι που σε άλλες εποχές παρουσιάζονταν ως οι μεγάλοι προστάτες τους είναι εξαφανισμένοι εντελώς από το σκηνικό της Λιπασματοβιομηχανίας και παίζουν στο σκηνικό της μεταφοράς των προσφύγων.

Τι πραγματικά συμβαίνει αυτό που συζητάει όλος ο κόσμος ότι τους κρατάει από τα αχαμνά ο «Επενδυτής» ή είναι πολύ μικροί να προστατέψουν τα συμφέροντα της πόλης και της περιοχής.

Αλήθεια πως πιστεύει η αγορά ότι ενισχύεται η τοπική οικονομία από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα αν αφαιρέσεις τους μισθούς των εργαζομένων.

Τέλος οι αυταπάτες, κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στην προσπάθεια αξιοπρέπειας των εργαζομένων στα λιπάσματα, όλοι πρέπει έμπρακτα να σταθούμε δίπλα τους χωρίς ενδοιασμούς και ανέξοδες κριτικές.

Για μας δε χρειάζεται να δηλώσουμε την συμπαράστασή μας στον αγώνα αυτό αλλά έχουμε γίνει όπως οφείλει ο καθένας μας μέρος του αγώνα αυτού.

Όσοι δεν το καταλαβαίνουν πολύ γρήγορα θα το καταλάβουν όταν θα χαθούν μέσα στη λαίλαπα που έρχεται στα εργασιακά δικαιώματα.

“ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΘΗΚΑΝ”

Καβάλα, 28.06.16

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Κ.Α.Π. – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ»

 

 

Διαβάστε επίσης