• 19 Απριλίου 2024,

Και αυτή είναι η Karasevdou !

 Και αυτή είναι η Karasevdou !

Όλα καλά με τον Μουράκ Οζτσιβιτ που είναι και ο τηλεοπτικός Καρασεβντάς που βρέθηκε στην Καβάλα αλλά και στην Θάσο αλλά όλα τα λεφτά ρε παιδιά είναι η σύζυγος του η Καρασεβντού η οποία μπορεί να μην είναι τηλεοπτικός αστέρας αλλά είναι απλά γυναικάρα.

Ο λόγος για την Φαριγέ Εβτσέν με την οποία είναι παντρεμένος απο πέρσι και η γυναίκα είναι μοντέλο αλλά ταυτόχρονα  και πύραυλος.

Γνώμη μου λοιπόν είναι να αφήσουμε τον Καρασεβντά και να ασχοληθούμε με την κυρία Καρασεβντού που είναι απλά γυναικάρα.

Πάντως και οι δύο είναι ιδιαίτερα φιλικοί με τον κόσμο άσχετα αν δεν μπορούν  να φωτογραφηθούν μαζί τους αφού έχουν υπογράψει συμβόλαιο δέσμευσης που τους απαγορεύει κάτι τέτοιο.

Εμείς πάντως μέσα απο αυτή την σελίδα δηλώνουμε fun της κυρίας Καρασεβντού που είναι ένα φοβερό κορίτσι και μάλιστα χαμογελαστό.

Οσο αφορά τώρα τον Καρασεβντά αξίζει να σημειωθεί οτι τον Μουράκ Οζτσιβιτ τον γνωρίσαμε μέσα απο την επίσης Τούρκικη  παραγωγή Σουλτάνος ο μεγαλοπρεπής με τον Μουράκ να μπαίνει σφήνα στο σήριαλ και να εμφανίζεται στο πλευρό του Σουλτάνου και να εξαφανίζεται πριν το τέλος του σήριαλ που είναι αλήθεια οτι είχε τα χαρακτηριστικά μιας αρμένικης βύζιτας.

Ένα σήριαλ που έπαιζε κάθε μέρα και κράτησε έναν ολόκληρο χειμώνα.

 

Κατά τα άλλα πάμε καλά και είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε όπως πρέπει και του αξίζει και το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου που θα έχει αυτή την ξένοιαστη και καλοκαιρινή διάθεση αφού απο αρχές του Σεπτέμβρη τουλάχιστον ψυχολογικά αλλάζει το έργο και απο την κωμωδία περνάμε στο δράμα.

Μην ξεχνάτε οτι απο τις 31 Αυγούστου μπορούμε να κατεβάσουμε απο την μάσκα μας και τον καινούργιο ΕΝΦΙΑ τον οποίο θα αρχίσουμε να πληρώνουμε απο τα τέλη Σεπτμέβρη.

Απο τις 31 Αυγούστου θα γνωρίζουμε το φιρμάνι που θα έχει αναρτηθεί στην μάσκας μας στην εφορία και θα έχουμε ένα μήνα να τον χωνέψουμε πριν αρχίσουμε να τον πληρώνουμε.

Έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές οτι ο συγκεκριμένος φόρος είναι ο πιο δύσκολος απο όλους τους μνημονιακούς φόρους που φέρνει ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους και για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται να καταργηθεί εύκολα.

Θα περάσουν πολλά χρόνια και πολλές κυβερνήσεις μέχρι να βρεθεί αυτή που θα τον καταργήσει εντελώς.

Μπορεί στις 21 Αυγούστου να τελειώνουμε με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ αλλά οι υποχρεώσεις μας απέναντι στους δανειστές μας θα παραμείνουν στο ακέραιο και χωρίς εκπτώσεις αφού ακούστηκαν κάποιες φωνές που λέγανε για ελαφρύνσεις και αναστολή της μείωσης των συντάξεων ή του αφρολόγηοτου.

Αυτά θα πρέπει να τα ξεχάσουμε και να τα ξεχάσει και η κυβέρνηση του Τσίπρα αφού αυτό ήταν το μήνυμα που στείλανε και οι εταίροι.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός απο αυτόν που έχει συμφωννηθεί στις αίθουσες του Eurogroup.

Να ξεχάσετε και να ξεχάσουμε εύκολα και την περίπτωση αναστολής η ματαίωσης της μείωσης των συντάξεων ή του αφορολόγητου.

Όλα θα γίνουν με βάση τον αρχικό προγραμματισμό και αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει ο Τσίπρας αν θέλει να έχει ελπίδες στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι θα έρθει ο Κυργιάκος και θα επαναφέρει τις συντάξεις και το αφορολόγητο εκεί που ήταν πριν την δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης  που έχει ισχύ απο 1/1/2019.

Όλα θα γίνουν έτσι όπως τα έχουν προγραμματίσει οι δανειστές και τα έχουν υπογράψει οι έλληνες.

Τίποτα λιγότερο ίσως κάτι περισσότερο γιατί έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια με αυτούς  που έχουμε μπλέξει να μην ικανοποιούνται με τίποτα και να ζητάνε όλο και περισσότερα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να περάσετε άλλο ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης