• 18 Απριλίου 2024,

Και στο Επιμελητήριο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

 Και στο Επιμελητήριο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας διαφημίζει από το περασμένο Σαββατοκύριακο την εκδήλωση της προσεχούς Πέμπτης με ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Αυτή θα γίνει στην γνωστή αίθουσα του ξενοδοχείου Γαλαξίας κι ο κ. Τσακαλώτος θα έρθει το ίδιο απόγευμα στην Καβάλα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα συνταξιδέψει από την Αθήνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

Ενδιαφέρον έχει το υπόλοιπο πρόγραμμα του κ. Τσακαλώτου. Ο Υπουργός θα μείνει στην Καβάλα το βράδυ της Πέμπτης. Την Παρασκευή το πρωί θα παραστεί σε σύσκεψη που θα γίνει στο Επιμελητήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δική του επιθυμία. Η σύσκεψη προετοιμάζεται από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκο Δέμπα κι όπως ακούγεται σε αυτήν θα κληθούν όλοι οι φορείς της αγοράς αλλά και οι διοικήσεις και των άλλων Επιμελητηρίων (Τεχνικό, Οικονομικό, Γεωτεχνικό). Αμέσως μετά θα ακολουθήσει πρόγραμμα επίσκεψης του κ. Τσακαλώτου στην πόλη της Δράμας. Η επίσκεψη Τσακαλώτου στην Καβάλα είναι σημαντική αφού δεν συνηθίζεται να μας επισκέπτεται και να μιλά σε εκδήλωση Υπουργός των Οικονομικών. Αυτή ίσως έχει και προεκλογικά χαρακτηριστικά. Εξ αυτού του λόγου θα είναι «μεγάλη» ενώ η συνάντηση στο Επιμελητήριο δίνει την ευκαιρία σε τοπικούς φορείς να θέσουν υπόψη του δίκαια αιτήματα τους.

Θέμα της ομιλίας του κ. Τσακαλώτου είναι « Η κοινωνική και οικονομική ανάκαμψη στη μεταμνημονιακή εποχή». Την εκδήλωση οργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Η διαφήμιση της εκδήλωσης γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο (αφίσες σε κεντρικά σημεία) αλλά και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης