• 4 Μαΐου 2024,

Καίτη Γαρμπή: «Έπαθα πλάκα με το Ακόντισμα!»

 Καίτη Γαρμπή: «Έπαθα πλάκα με το Ακόντισμα!»

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου ήταν η μέρα συναυλίας της Καίτης Γαρμπής στο Ακόντισμα, ένα μουσικό event που ο κόσμος της Καβάλας περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία.

Μετά το πέρας αυτής φαίνεται πως και η ίδια η τραγουδίστρια έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την εμπειρία της στο χώρο του Φεστιβάλ, δηλώνοντας σε… απλά ελληνικά πως «έχω πάθει πλάκα με το μέρος!».

Ποζάρει στην καρέκλα που κάποτε είχε χρησιμοποιήσει κατά την επίσκεψη της η Μελίνα Μερκούρη και αναλυτικά αναφέρει:

«Καλημέρα από το Ακόντισμα, Κοιτίδα Παράδοσης, Κυψέλη Πολιτισμού, Τόπος Ενεργειακός στη Νέα Καρβάλη στην Καβάλα. Σε απλά ελληνικά, έχω πάθει πλάκα με το μέρος!!!
Το Ακόντισμα είναι από τους πιο γραφικούς οικισμούς που έχω μείνει και το αρχαίο θέατρο του είναι από τα ομορφότερα θέατρα που έχω εμφανιστεί ποτέ!

Ειλικρινά, η χτεσινή μας εμφάνιση είχε ευεργετικά αποτελέσματα για την ψυχική μας υγεία αφού έκανε την καρδιά μας να πλημμυρίσει από χαρά, ενθουσιασμό, αγάπη κι ευγνωμοσύνη για αυτό που ζήσαμε 1000 άνθρωποι!

Εδώ έχω την τιμή να κάθομαι στην πολυθρόνα και στον καναπέ του δωματίου της θεάς Μελίνας! Καπλάνη, Χρήστο σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τις τόσες πολύτιμες ιστορίες που μοιραστήκατε μαζί μας!»

Διαβάστε επίσης