• 18 Απριλίου 2024,

Καλά Χριστούγεννα απο Jamaica !!!

 Καλά Χριστούγεννα απο Jamaica !!!

Υπάρχουν βέβαια και όλοι αυτοί που επιλέγουν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων να την περάσουν σε ένα μέρος εξωτικό όπου οι υψηλές θερμοκρασίες κυριαρχούν και σε συνδυασμό με τις όμορφες παραλίες διαμορφώνουν ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό απο αυτό που αφήνουν πίσω τους.

Είναι κάποιοι άνθρωποι ερωτευμένοι με το καλοκαίρι και το αναζητούν με κάθε ευκαιρία και ιδιαίτερα την εποχή που στην Ελλάδα έχει βαρυχειμωνιά.

Για τον λόγο αυτό φεύγουν για μέρη εξωτικά , τροπικά και απο εκεί μας στέλνουν με κάρτες τις ευχές τους για καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά είτε ξαπλωμένοι  σε κάποια ξαπλώστρα ή πάνω σε κάνα στρώμα θαλάσσης  όπως το κορίτσι της σημερινής μας φώτο που φαίνεται να είναι σε ένα άλλο mood απο οτι είμαστε εμείς εδώ αυτή την περίοδο.

Εμείς βέβαια ,αν μας ρωτάτε, επιλέγουμε να  ζούμε την κάθε εποχή με οτι αυτή φέρνει και να μην δραπετεύουμε για άλλες ηπείρους.

Και ο χειμώνας είναι καλός και το καλοκαίρι ίσως καλύτερο αλλά οχι μέσα στα Χριστούγεννα να ταξιδεύουμε για Μαγαδασκάρη που λέει ο λόγος.

Το θέλουμε το τζάκι μας που λέει ο λόγος και το κούτσουρο στην φωτιά.

Πάντως όλοι αυτοί που κάθε χρόνο τέτοια εποχή δραπετεύουν για άλλα εξωτικά μέρη δεν είναι λίγοι και προ κρίσης που δεν είχαμε και διάφορα θέματα οικονομικής φύσης να αντιμετωπίσουμε ήταν περισσότεροι.

 

Δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους που στην ΔΕΗ έχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα διακοπές ρεύματος και πτώσεις τάσης που πολλές φορές δημιουργούν πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα απο μία απλή διακοπή ρεύματος.

Οι πτώσεις της τάσης είναι ύπουλες και μπορεί να κάνουν μεγάλη ζημιά.

Για τον λόγο αυτό οχυρωθείτε αγαπητοί μου αναγνώστες για να αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση με τα γνωστά UPS που στις περιπτώσεις αυτές μπορούν να σώσουν την παρτίδα και να μας γλυτώσουν απο χειρότερες περιπέτιες.

 

Οι εκδηλώσεις για τα φετεινά Χριστούγεννα – Πρωτούγεννα ξεκίνησαν χθες στην Καβάλα και μετά το παραδοσιακό άναμα του δέντρου ακολούθησε συναυλία – παράσταση με τον Γιάννη Ζουγανέλη που ήταν μία καλή και σε γενικές γραμμές οικονομική λύση.

Το επόμενο και τελευταίο  live είναι μερικές ημέρες μετά με το δικό μας παιδί τον Πέτρο Ιακωβίδη.

 

Ανεβαίνει , σύμφωνα με την ΕΜΥ η θερμοκρασία την Πέμπτη που μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 20 βαθμούς κελσίου σε κάποιες περιοχές αλλά απο το Σάββατο έρχεται ψύχος και χιόνια σε επίσης αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Αυτό το κύμα κακοκαιρίας που θα ξεκινήσει το Σάββατο είναι ύποπτο και ύπουλο και θέλει προσοχή.

Λάβετε τα μέτρα και βάλτε τα καλά σας.

 

Τελικά οι Βρετανοί ας αποφασίσουν τι θέλουν τελικά αφού η ψηφοφορία στην Βουλή των κοινοτήτων για την συμφωνία που έκλεισε και αφορά το BREXIT αναβάλλεται συνεχώς αφού η Βρετανία αναζητά όλο και πιο ευνοϊκούς όρους προκειμένου να γίνει αυτή η έξοδος.

Το θέμα είναι, και αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν οι Βρετανοί , οτι το Brexit θα γίνει με τους όρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οχι με τους δικούς τους.

Αποφασίζουν αυτοί που μένουν και οχι αυτός που φεύγει.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης