• 19 Μαΐου 2024,

Καλά λόγια για το Δ. Ωδείο από το νέο πρόεδρο

 Καλά λόγια για το Δ. Ωδείο από το νέο πρόεδρο

Εδώ κι ένα περίπου μήνα έχει αναλάβει τα προεδρικά καθήκοντα στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Τζατζάρης. Χθες ο πρόεδρος μίλησε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μεταφέροντας τις πρώτες του εντυπώσεις. Περιέγραψε με πολύ κολακευτικά λόγια όσα παρακολουθεί να εξελίσσονται καθημερινά στο ΔΩΚ. Ο Θόδωρος Τζατζάρης όποια καθήκοντα κι αν έχει αναλάβει μέχρι σήμερα, τα διεκπαιρεώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ω3ς πρόεδρος βρίσκεται καθημερινά στο Δημοτικό Ωδείο. Μιλώντας σχετικά στην ΠΡΩΙΝΗ μας είπε:

«Είναι ένα κόσμημα του δήμου Καβάλας. Υπάρχει ένας οργασμός δραστηριοτήτων. Διαπιστώνω ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής, οι καθηγητές, οι διοικητικοί υπάλληλοι, οι μαθητές και οι γονείς των μαθητών αγαπούν πολύ το ΔΩΚ. Δεν μου αρέσει να διευθύνω εξ αποστάσεως. Αφού έως τον ελεύθερο χρόνο βρίσκομαι συχνά στο Δημοτικό Ωδείο, σχεδόν καθημερινά».

Ερωτηθείς για το πότε είναι ο καταλληλότερος χρόνος να πραγματοποιείται το Φεστιβάλ Παπαϊωάννου, ο κ. Τζατζάρης διατύπωσε την προσωπική του άποψη ότι η διοργάνωση θα πρέπει να διεξάγεται αμέσως μετά το Πάσχα, δηλαδή κατά τους μήνες Απρίλιο ή Μάιο. Ο κ. Τζατζάρης εξήγησε ότι κατά την άποψή του ότι η διοργάνωση δε θα πρέπει να πραγματοποιείται είτε το καλοκαίρι όταν υπάρχει πληθώρα εκδηλώσεων, είτε το χειμώνα. Θα συζητήσω το θέμα με τη δήμαρχο και τον καλλιτεχνικό διευθυντή, κατέληξε αναφερόμενος στο θεσμό ο νέος πρόεδρος του ΔΩΚ.

Ήδη έχει σχηματίσει την άποψη ότι το Δημοτικό Ωδείο δε χωρά στο κτήριο που χρησιμοποιεί επί της οδού Βενιζέλου. Συγκριτικά με τη δυναμική που έχει αναπτύξει, οι χώροι είναι μικροί, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζατζάρης, με αποτέλεσμα να γίνεται ένας ακόμη πρόεδρος του συγκεκριμένου νομικού προσώπου, που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το ΔΩΚ πρέπει να βρει μεγαλύτερο χώρο προκειμένου να αναπτυχθεί περαιτέρω.

 

Διαβάστε επίσης