• 19 Μαΐου 2024,

Καλανταρίδης- Κουνάκος περί της προχθεσινής συνεδρίασης

 Καλανταρίδης- Κουνάκος περί της προχθεσινής συνεδρίασης

Για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας τη Δευτέρα μίλησαν το πρωί της Τρίτης στο ραδιόφωνο της Πρωινής οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κουνάκος και Ηλίας Καλανταριδης.

Ο κ. Καλανταριδης σχολίασε τη συνεδρίαση ως εξής: «Ήταν μία συζήτηση σε καλό επίπεδο. Αργήσαμε πάλι στα θέματα πριν από την ημερήσια διάταξη. Τα πράγματα γενικά στη συνεδρίαση πήγαν να ξεφύγουν αλλά τελικά επανήλθαν και αυτό έγινε περισσότερο όταν συζητούσαμε για τη ρύπανση στα ανατολικά της πόλης. Δεν συμφωνώ να νοικιαστεί σε ιδιώτη ο χώρος δίπλα από το «Μπρίκι».

Για τα περιβαλλοντικά ζητήματα η διαπαραταξιακή επιτροπή των δημοτικών συμβούλων πρέπει να χρησιμοποιήσει και άλλα πρόσωπα. Επιστήμονες. Αυτούς που έχουν τη γνώση και μπορούν να τη βοηθήσουν».

Ο Κώστας Κουνακος είπε σχολιάζοντας το σύνολο της συνεδρίασης: «Αργά αλλά σταθερά προχωράμε μπροστά». Εξήγησε μάλιστα ότι με πρωτοβουλία που υλοποιείται αυτή την περίοδο, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προμηθεύεται και θα εγκαταστήσει στη Νέα Καρβάλη έναν μόνιμο σταθμό μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

 

Διαβάστε επίσης