Το στοίχημα είναι για τον Αλέξανδρο Πούλο πως θα καταφέρει να περάσει από την υποψιασμένη γαστρονομία και τις αναζητήσεις της (ποιος δεν θυμάται το «Μπαχάρι» στον Άγιο Νικόλαο) στο καθημερινό μενού που χρειάζεται να έχει για να μπορεί να προσελκύσει κόσμο για τα πιάτα του.
Ένας συμβιβασμός θα ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα , και πιάτα γαστριμαργικά υπεύθυνα και γεύματα καθημερινά που θα μπορεί να φάει και να πληρώσει με άνεση ο κάθε πελάτης του.
Καλές δουλειές Αλέξανδρε στο «Μαγειρείο» σου.
Κείμενο Στάθη Χαρπαντίδη στον λογαριασμό του στο facebook