Καλό καλοκαίρι ….

 Καλό καλοκαίρι ….

Είμαστε έτοιμοι για το καλοκαίρι του 2018.

Τα ψέματα τελειώσαν η “ΝΕΦΕΛΗ” έφυγε και ο Ιούλιος ήρθε!

Καλό μήνα καλό καλοκαίρι και καλή εβδομάδα.

Απο προχθες Κυριακή 1η του μήνα έχουμε ανεβάσει στροφές προκειμένου να ρεφάρουμε την χασούρα των προηγούμενων μηνών και κυρίως του Ιούνη που ήταν και πιο προβληματικός.

Ηταν καλός ο Μάιος σε αντίθεση με τον περσινό που ήταν άσχημος, και την “φάγαμε” απο τον Ιούνιο.

Τίποτα δεν έχει κριθεί , παραμένουμε με υψηλό το ηθικό και είμαστε έτοιμοι για να ζήσουμε πολύ δυνατές στιγμές και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

 

Το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε ήταν αφιερωμένο στο Air Sea Show που γίνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά και 2η το Pageo Flying Day.

Και στην Καβάλα και στην παραλία της Περάμου ο κόσμος που κατέβηκε για να δεί το θέαμα έμεινε ικανοποιημένος.

Μπορεί στην Καβάλα ο κόσμος που κατέβηκε παραλία να ήταν λιγότερος απο προηγούμενες χρονιές το θέαμα όμως που προσέφεραν τα αεροπλάνα ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακό.

Ξεχωρίζουμε τις Baltic Bees που παραδοσιακά κάθε χρόνο προσφέρουν το καλύτερο θέμα , τον ΔΑΙΔΑΛΟ που στην κυριολεξία σκίζει τον ουρανό το εντυπωσιακό F16 και τέλος το ελικόπτερο ΑΠΑΤΣΙ που κάνει φοβερούς ελιγμούς δίνοντας την εντύπωση οτι είναι τηλεκατευθυνόμενο.

Ανάλογο αλλά μικρότερης διάρκειας ήταν το σώου και της Περάμου με τον κόσμο να παρακολουθεί και να τραβάει συνεχώς φώτο και βιντεάκια με τα κινητά τηλέφωνα  και τις φωτογραφικές μηχανές οι πιο οργανωμένοι.

Είναι γεγονός οτι το συγκεκριμένο σώου έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό και καλό θα είναι οι διοργανωτές να το απλώσουν ακόμα περισσότερο.

Γιατί να μην φτάσει του χρόνου και μέχρι την Θάσο;

 

Μπράβο στο φετεινό Air Sea Show για την συνέπεια την χρονική και για τα μικρά κενά ανάμεστα στα νούμερα των γκρούπ.

Αυτό έχει μεγάλη σημασία γιατί θέλω να θυμίσω οτι τα πρώτα χρόνια ανάμεσα στα γκρουπ  που κάνανε τις επιδείξεις υπήρχε μεγάλη χρονική απόσταση με αποτέλεσμα ο κόσμος να βαριέται και να δυσανασχετεί.

Αυτό στο προχθεσινό Air Sea Show δεν έγινε.

Σχεδόν η μία ομάδα μετά την άλλη ξεπρόβαλε πίσω απο το φρούριο και έκανε το νούμερο της.

Καμμία καθυστέρηση και μεγάλη χρονική συνέπεια σε ένα show που δεν έχει να κάνει με δρομολόγια λεωφορείων αλλά με αεροπλάνα και καταλαβαίνετε οτι η καθυστέρηση είναι οχι μόνο πιο πιθανή αλλά και μεγαλύτερη αν τελικά συμβεί.

Και στην Πέραμο το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και ο κόσμος ικανοποιημένος.

Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε οτι το show αυτό αξίζει να ανοίξει ακόμα περισσότερα τα φτερά του και να φτάσει γιατί οχι και μέχρι την Θάσο.

Αυτοί που υποστηρίζουν οτι κάθε χρόνο βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια μάλλον δεν έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται αφού σε ένα τέτοιο show δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για να δείξεις κάτι άλλο απο αυτά που έχεις δώσει  όλα αυτά τα χρόνια.

Εκτός και αν του χρόνου βάλουμε τους πιλότους των αεροπλάνων την ώρα που κάνουν τα ακροβατικά να καταπίνουν και σπαθιά !

Το γράφω αυτό γιατί σε όλα τα πράγματα υπάρχει ένα ταβάνι το οποίο πολλές φορές εμείς οι απέξω το αγνοούμε και λέμε τα δικά μας.

Σε ένα αεροπορικό σώου , σε ένα μεγάλο το θέαμα αυτό που μπορείς να δεις είναι συγκεκριμένο.

Δεν είναι τσίρκο για να βάλεις άλλη μια κολοτούμπα στην τελική έξοδο.

 

Έχουμε μπεί στην τελική ευθεία για την τυπική έστω έξοδο απο την εποχή των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ,έχει ρυθμιστεί , πάλι τυπικά , το ελληνικό χρέος αλλά τα capital controls καλά κρατούν.

Αναρωτιέμαι τι άλλο θα πρέπει να γίνει έτσι ώστε να επιστρέψει η κανονικότητα στις τραπεζικές μας συναλλαγές ;

Δηλαδή η ελληνική κύβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας που φοράει γραβάτα γιατί και καλά όλα πήγανε καλά δεν πρέπει να καταργήσουν οριστικά τα capitals control;

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι και ύποπτοι.

με το 1 με το 2 με το 3  :
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης