• 14 Μαΐου 2024,

Καλό καλοκαίρι …

 Καλό καλοκαίρι …

Καλό μήνα καλό καλοκαίρι και καλά να πάνε όλα , και αυτά που περιμένουμε και αυτά που δεν περιμένουμε.

Έχουμε στην διάθεση μας τρείς μήνες να βρούμε τον βηματισμό μας , τον ευατό μας , να χαλαρώσουμε και κυρίως να γεμίσουμε μπαταρίες για να αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα του 2017.

Ο καιρός έχει στρώσει αν και για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος υπάρχει μια πρόβλεψη για αστάθεια και φαινόμενα που μπορεί να επηρεάσουν τις αποδράσεις μας που πάντα υπάρχουν αυτό το τριήμερο αφού το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι και το πρώτο του καλοκαιριού και είναι και απο τα καλύτερα , αν οχι το καλύτερο της σαιζόν.

Περίπου 500 άνθρωποι ανέβηκαν προχθές στην Εγνατία οδό στο ύψος της Άσπρη Άμμου στην παράκαμψη της Καβάλας για να διαμαρτυρηθούν για την δημιουργία νέου σταθμού διοδίων απο την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΑΕ σε ένα σημείο που θα κάνει κακό στην Καβάλα αφού θα επιβαρύνει επικίνδυνα την κυκλοφορία στο κέντρο της.

Οι διοργανωτές σίγουρα περιμένανε περισσότερο κόσμο επηρεασμένοι σαφέστατα και απο την μεγάλη συμμετοχή των χρηστών του FaceBook που τις προηγούμενες μέρες μέσα  απο τον συγκεκριμένο ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης, τουλάχιστον με τα γραπτά τους , μας προετοιμάζανε για  απόβαση στο σημείο της διαμαρτυρίας.

Τελικά οι κινητοποιήσεις περιορίστηκαν , όπως αποδείχθηκε στο Facebook και αυτοί που ανέβηκαν πάνω στην Εγνατία για να διαμαρτυρηθούν οι περισσότεροι τουλάχισρον δεν είχανε καμμία σχέση με το FaceBook.

Αυτοί που τις προηγούμενες ημέρες γράφανε διάφορες φανφάρες μέσα απο τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook μείνανε στο καναπέ του σπιτιού τους και με το λάπτοπ αγκαλιά ήταν έτοιμοι να σχολιάσουν όλα αυτά που είδανε μέσα απο τις εικόνες των τοπικών καναλιών αλλά και των ηλεκτρονικών ειδησιογραφικών σελίδων.

Οι γωνστοί τζάμπα μάγκες του Facebook που είναι περισσότερα τα γραπτά και τα λόγια τους απο τα έργα τους.

Βέβαια το ερώτημα είναι τι γίνεται απο εδώ και μετά αφού η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα και την δημοπράτηση του συγκεκριμένου έργου.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και μέσα σε αυτό τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού περιμένουμε και την λύση των δανειστών , στο Eurogroup της 15ης του Ιούνη , που σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίρα θα σέβεται τις θυσίες των ελλήνων φορολογούμενων πολιτών και θα επιτρέπει την χώρα απο το 2018 να αρχίσει να βγαίνει στις αγορές για να δανείζεται.

Αυτή είναι η λύση που περιμένουμε και αυτή είναι η λύση που θα πάρουμε.

Τα ίδια μας έλεγε ο Τσίπρας και πριν το Eurogroup στις 22 του Μάη και ήταν μάλιστα έτοιμος να βάλει και γραβάτα αλλά όταν κλείσανε οι πόρτες του Eurogroup άλλα μας προτείνανε οι δανειστές και ο Τσακαλώτος παρουσίασε τάσεις λυποθυμίας μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Μακάρι η συνεδρίαση του Ιούνη για την οποία υπάρχουν τόσες πολλές προσδοκίες τουλάχιστον απο την ελληνική πλευρά να πάει καλά και να πάρουμε τα μισά απο αυτά που περιμένουμε.

Ο Ιβάν Σαββίδης το ΜΕΓΚΑ , ο Μαρινάκης τον ΔΟΛ και η κόντρα ανάμεσα στους δύο άντρες καλά κρατεί.

Είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο οτι τα επόμενα ποδοσφαιρικά χρόνια της Super League θα είναι μια μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που έρχεται με τον Ιβάν τον τρομερό να χαλάσει το σερί του Ολυμπιακού στην κατάκτηση των ελληνικών πρωταθλημάτων.

Ο Κοκκινάκης όπως είχανε όλοι προβλέψει ήταν αυτός που αποχώρησε απο το SURVIVOR με το ΜΠΟ να παραμένει και να είναι και το μεγάλο φαβορί για τον μεγάλο τελικό αφού είναι πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό.

Πάντως το παιχνίδι του ΣΚΑΙ μπαίνει στην τελική ευθεία και μέχρι τις 25 του μήνα θα συνεχιστούν τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο.

Παρα το γεγονός οτι ο καιρός θα είναι άστατος το τριήμερο ,σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, το Σάββατο που μας έρχεται θα είναι η πιο ζεστή μέρα της εβδομάδας με το θερμόμετρο να φτάνει μια ανάσα απο τους 30 βαθμούς.

Καταλαβαίνετε οτι με το καλημέρα ο Ιούνης κάνει γνωστές τις προθέσεις του.

Αυτά τα γράφω για όλους αυτούς που βγάζανε δόντια με τις δροσιές του Μάη και γκρινιάζανε.

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποποι είναι και ύπουλοι.

Είμαστε αισιόδοξοι οτι όλα θα πάνε καλά και πιστεύουμε οτι θα πάνε κάλα τα πράγματα έστω και στο τέλος που μας λένε και οι φίλοι μας οι Ινδοί.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης