ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΤΟΥ ΔΩΚΔύο συναυλίες προσφέρει το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας (ΔΩΚ) προσεχώς, στο πλαίσιο των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2019, με πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες και όλες τις μουσικές προτιμήσεις.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/6 στις 9:00 το βράδυ στην κλιματιζόμενη αίθουσα «Παπαϊωάννου» του ΔΩΚ, όπου θα εμφανιστούν η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΕΓΧΟΡΔΩΝ (διεύθυνση: Χρήστος Κόζαλης) και η ΑΚΟΡΝΤΕΟΝΑΤΑ (διεύθυνση: Παύλος Ξανθόπουλος). Το πρόγραμμα της Ορχήστρας Εγχόρδων περιλαμβάνει μουσική των Βιβάλντι και Μότσαρτ, ενώ η Ακορντεονάτα θα παρουσιάσει επιλογές από το διεθνές ρεπερτόριο.

Η δεύτερη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25/6, επίσης στις 9:00 το βράδυ στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του ΔΩΚ. Εκεί θα απολαύσουμε το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ “FUNK & SOUL” του ΔΩΚ (διεύθυνση: Νίκος Πανταζόγλου) σε ένα αφιέρωμα στη μουσική των δεκαετιών 1960 έως 1980, με γνωστά κομμάτια των Meters, G. Green, Isaac Hayes, Rufus & Chaka Khan.

Ταυτόχρονα, σε καθημερινή βάση στο Ωδείο μας γίνονται Συναυλίες Τάξεων παράλληλα με τις ετήσιες και τις απολυτήριες εξετάσεις, που θα βρίσκονται σε εξέλιξη έως τις 30/6. Επιπλέον, συζητείται ανάμεσα στην απερχόμενη και την επερχόμενη Διοίκηση η αποστολή επίλεκτων μαθητών του ΔΩΚ σε Διεθνές Φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στην Albena της Βουλγαρίας στα τέλη Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σε επόμενο Δελτίο Τύπου.

eXTReMe Tracker