ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΤΟΥ ΔΩΚ

 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΤΟΥ ΔΩΚ

Δύο συναυλίες προσφέρει το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας (ΔΩΚ) αυτό το Σαββατοκύριακο, με πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες και όλες τις μουσικές προτιμήσεις.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/6 στις 8:30 το βράδυ στην Πλατεία Πελεκανίδη των Κρηνίδων, εκεί όπου λειτουργεί το Παράρτημα του ΔΩΚ. Θα εμφανιστούν μαθητές των τάξεων Βιολιού, Πιάνου, Κιθάρας, Φλάουτου και Αρμονίου, ενώ η βραδιά θα κλείσει με το εκλεκτό επταμελές σύνολο “Bohemian Jazz Ensemble”, το οποίο πρόσφατα εκπροσώπησε την Καβάλα και το Δημοτικό Ωδείο της πόλης στη Βάρνα της Βουλγαρίας, έπειτα από πρόσκληση της τοπικής Εθνικής Σχολής Τεχνών.

Η δεύτερη συναυλία είναι η καθιερωμένη ετήσια Καλοκαιρινή Συναυλία των Μουσικών Συνόλων του ΔΩΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/6 στις 9:00 το βράδυ στην Παραλία του ΚΤΕΛ Καβάλας (πλατεία Κανάρη). Το απολαυστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής σχήματα: ΑΚΟΡΝΤΕΟΝΑΤΑ (διεύθυνση: Παύλος Ξανθόπουλος), “BOHEMIAN JAZZ ENSEMBLE” (διεύθυνση: Christopher Baka), ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΖΑΖ-ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (διεύθυνση: Νίκος Πανταζόγλου), και ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (διεύθυνση: Μανώλης Παργεντάκης) με τις ΧΟΡΩΔΙΕΣ του ΔΩΚ (διεύθυνση: Κατερίνα Κοψαχείλη).

Και οι δύο συναυλίες εντάσσονται στο πλαίσιο των «ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2018». Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν και άλλες εμφανίσεις συνόλων του ΔΩΚ, παράλληλα με τις ετήσιες και τις απολυτήριες εξετάσεις που θα βρίσκονται σε εξέλιξη. Επιπλέον, ακόμη και μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς τα σύνολά του Ωδείου μας έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν σε καλοκαιρινό φεστιβάλ. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σε επόμενο ενημερωτικό Δελτίο Τύπου.

 

Δελτίο τύπου

Διαβάστε επίσης