• 20 Σεπτεμβρίου 2021,

Καλοκαιρινή δραστηριότητα κι ανακοινώσεις συλλόγων

 Καλοκαιρινή δραστηριότητα κι ανακοινώσεις συλλόγων

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα Καβάλας

Το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία πιστοποιημένο σεμινάριο από το ευρωπαϊκό συμβούλιο αναζωογόνησης (ERC) που αφορούσε την εφαρμογή καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Επίσης οι υποψήφιοι ανανήπτες εκπαιδεύτηκαν και σε άλλες θεματικές όπως θέση ανάνηψης(πλάγια θέση ασφαλείας),πνιγμονή από ξένο σώμα, επιληπτική κρίση, εφαρμογή καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με πρωτόκολλο covid-19.

Με μεγάλη μας χαρά άλλοι 12 συμπολίτες μας εκπαιδεύτηκαν από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παραρτήματος Ν. Καβαλας οι οποίοι είναι σε θέση να διαχειριστούν ανάλογα περιστατικά σώζοντας μια ΖΩΉ! (κατά την διάρκεια του σεμιναρίου τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που αφορούν τον covid-19).

Συγχαρητήρια σε όλους.


Πολιτιστικός συνοικιακός σύλλογος Αγίου Λουκά

Μετά την καταγγελία που κάναμε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας για την ηχορύπανση που προκαλούν τα μηχανάκια στη περιοχή του Αγίου Λουκά, πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω e-mail: “Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία μας έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους σε δίκυκλα για θόρυβο, τόσο στην περιοχή σας όσο και στην υπόλοιπη πόλη της Καβάλας, διατάσσοντας ειδικά συνεργεία ελέγχων και αξιοποιώντας στο μέγιστο τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της. Ενδεικτικά έχουν βεβαιωθεί μέχρι στιγμής έντεκα (11) παραβάσεις αποκλειστικά για θόρυβο σε 836 ελέγχους. Οι έλεγχοι συνεχίζονται και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.”

Ευχαριστούμε στον αστυνομικό διευθυντή για το ενδιαφέρον του και ευελπιστούμε ότι σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί».


Ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ καλεί τα μέλη και τους φίλους του να περάσουμε μια όμορφη βραδιά δίπλα στη θάλασσα με κρασάκι ωραία μεζεδάκια και νηστίσιμα ακούγοντας ελληνικά τραγούδια την Παρασκευή 6 Αυγούστου στο Πρώτο Κατσίκι στο Περιγιάλι.

Μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Για πληροφορίες κα συμμετοχές τηλέφωνο 6945906896 κ Κοτανιδου Ελένη.


Ο πρόεδρος του Φυσιολατρικού Συλλόγου Δήμου Παγγαίου κ. Χρήστος Παλληκαράς ευχαριστεί θερμά τον Παχίδη Παναγιώτη ιδιοκτήτη του beeplanet για την δωρεά πινακίδων οι οποίες τοποθετηθήκαν σε διάφορες ακτές του Δήμου Παγγαίου όπως είναι οι Αμμόλοφοι, Βρασίδας, Αλάνα και έχουν σαν κύριο σκοπό την συνέτιση των λουόμενων όσο αφορά την καθαριότητα των ακτών.

Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας και χρήζει άμεσα την βοήθεια μας πριν να είναι αργά. Αυτό φυσικά μπορούμε να το πετύχουμε άμα όλοι μας δουλέψουμε  μαζί για την επίλυση του προβλήματος.

Διαβάστε επίσης