• 19 Απριλίου 2024,

Κάνει το βήμα παραπάνω ο Τσονάκας από την ΑΕΚ Καβάλας στην ΑΕΚ Αθηνών(Κ-17)

 Κάνει το βήμα παραπάνω ο Τσονάκας από την ΑΕΚ Καβάλας στην ΑΕΚ Αθηνών(Κ-17)

Ο 15χρονος Βασίλης Τσονάκας που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ σε πολύ μικρή ηλικία , ενώ είχε δοκιμαστεί παλαιότερα απο ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗ, επιλέχτηκε τελικά απο τον κ. Μαλαδένη Χρήστο( υπεύθυνο της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη Βόρεια Ελλάδα) και τον κ. Κωστένογλου Νίκο( Τεχνικό Διευθυντή των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ)που ήρθε ο ίδιος εδώ και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Τσάμαρη Σταμάτη καθώς και με τον πατέρα του παιδιού, για να ακολουθήσει των προετοιμασία της Κ-17 της ΠΑΕ ΑΕΚ που ξεκίνησε χθες Δευτέρα 21-7-19, βρίσκεται στην Αθήνα απο την Κυριακή το βράδυ, διαμένει στους ξενώνες της ΠΑΕ ΑΕΚ στα ΣΠΑΤΑ και παρακολουθεί το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Είναι μεγάλη τιμή για την ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ που ακόμη ένα παιδί των Ακαδημιών της επιλέγεται να κάνει το βήμα παραπάνω στην ποδοσφαιρική του καριέρα, κάτι που αποδεικνύει πέρα από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και τις πολύ καλές σχέσεις που έχει δημιουργήσει η Διοίκηση της ομάδος με όλες σχεδόν τις μεγάλες ΠΑΕ.

Σημειώνουμε ότι ο πέρσι ο Βασίλης Τσονάκας αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια βασικός στην Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ με την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης