• 20 Απριλίου 2024,

Κάντε τα κουμάντα σας – Σαββατοκύριακο !

 Κάντε τα κουμάντα σας – Σαββατοκύριακο !

Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη σημασία έχει να περάσουμε χαλαρά και ξεκούραστα άλλο ένα Σαββατοκύριακο που έχει ξεκινήσει και μας δίνει και τον χρόνο και τον χώρο να πάρουμε τις απαραίτητες ανάσες στο ενδιάμεσο μιας μάχης που είναι σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια στην χώρα αυτή.

Τα Σαββατοκύριακα είναι πλέον απο τις λίγες πολυτέλειες  που έχουμε σε μια δύσκολη ,σκληρή και άδικη πολλές φορές καθημερινότητα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε διάφροεα. Για τον λόγο αυτό δεν θα πρέπει να “πετάτε” κανένα Σαββαοτκύριακο και να τα ζείτε όπως εσείς γουστάρετε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο τους λεπτό.

Τα Σαββατοκύριακα έχουμε την ευκαρία να επαναφέρουμε στην ζωή μας την ισορροπία και να βρούμε τον βηματισμό που είναι πολύ πιθανό να έχουμε χάσει στην διάρκεια της εβοδμάδας λόγω διάφορων καταστάσεων.

Αυτό το Σαββατοκύριακο που μόλις ξεκίνησε σύμφωνα πάντα και με την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι καλός με καλές θερμοκρασίες που θα μας επιτρέψουν να επιστρέψουμε στις παραλίες που είναι πλέον πανέτοιμες.

 

Στα 40 του χρόνια ο Μπουφόν αποφάσισε να αποσυρθεί απο την ενργό δράση και να κρεμάσει τα γάντια του.

Για τον λόγο αυτό και το σημερινό παιχνίδι της Γιούβε θα είναι και το τελευταίο για τον μεγάλο γκολκήπερ που έχει γράψει την δική του ιστορία και με την αγωνιστική του παρουσία μέσα στα γήπεδα αλλά κυρίως με το ήθος που τον χαρακτήριζε ως παίκτη.

Διότι δεν μετράει μόνο να είσαι καλός ποδοσφαιριστής.

Αυτό αν θέλετε απο μόνο του δεν λέει και πολλά.

Ο Μπουφόν ήταν και καλός τερματοφύλακας και άψογος χαρακτήρας.

Δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα και πάντα ήταν κύριος , εντός και εκτός γηπέδων.

Μετά τον Ντίνο Τζοφ που θα θυμούνται οι ελαφρώς μεγαλύτεροι άλλος ένας Ιταλός τερματοφύλακας αποφάσισε στα 40 του να πεί αντίο στην ενεργό δράση και να γυρίσει σελίδα.

 

Μέσα στο καλοκαίρι ίσως και να λυθεί το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων με τον έλληνα πρωθυπουργό να μιλάει για πρόοδο των συζητήσεων αν και συμπληρώνει με νόημα οτι υπάρχουν ακόμα αρκετά θέματα προς διευθέτηση.

Ο χρονικός ορίζοντας της συμφωνίας είναι μέχρι τον προσεχή Ιούνη αφού ο έλληνας πρωθυπουργός θέλει πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου να έχει κλείσει όλα τα θέματα και κυρίως τα μεγάλα και να κατέβει στην εκλογική αναμέτρηση με όλα τα όπλα στην φαρέτρα του.

Αν το θέμα της ονομασίας λυθεί με τέτοιο τρόπο που να μην θίγεται η χώρα μας καταλαβαίνετε οτι ο Τσίπρας θα κατέβει στις εκλογές με δύο δυνατά χαρτιά.

Αυτό της εξόδου απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ αλλά και της επίλυσης της ονομασίας των Σκοπίων που μέχρι σήμερα παραμένει καυτή πατάτα.

 

Έχω την εντύπωση οτι το ραντεβού στα χωράφια των αγροτών με τα συνεργεία της κοινοπραξίας για την κατασκευή του αγωγού θα είναι πλέον καθημερινό μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Οι αγρότες επιμένουν , το ίδιο και η εταιρία και έτσι αναμένεται η συνέχεια του σήριαλ να δοθεί στα χωράφια.

Πάντως με κάποιο τρόπο θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος και να βρεθεί μια λύση έτσι ώστε να πάμε παρακάτω.

 

Η σύζυγος του αείμνηστου Αλέκου Σακελλάριου  Τίνα είπε την πιο σωστή κουβέντα για την Νατάσα Καλογρίδη που είναι αυτή την περίοδο με το Λυκουρέζο.

Σε δηλώσεις της στην διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής και σε σχετική ερώτηση που της έγινε απάντησε οτι η Ζωή η Λάσκαρη ήταν όμορφη και η Καλογρίδη “πειραγμένη”.

Δεν έχει άδικο.

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα.

Στην περίπτωση της Καλογρίδη έχει αρπάξει φλάτζα !

Καλή σας ημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης