• 15 Μαΐου 2024,

Kara sevda !

 Kara sevda !

Τα μισά απο αυτά που ξόδεψε ο Ιβάν Σαβίδης για τον γάμο του γιού του τα ξόδευε για μεταγραφές του ΠΑΟΚ τώρα ο δικέφαλος του Βορρά θα ήταν ήδη στους ομίλους του τσάμπιονς λίνγκ και μάλιστα μέσα στα φαβορί για την τελική 4άδα.

Διότι αγαπητοί αναγνώστες τέτοιος γάμος σε περίοδο κρίσης μάλιστα δεν υπάρχει.

Να φανταστείτε οτι υπήρχε και ειδική εξέδρα για τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που κάλυπταν το γεγονός.

Μιλάμε για πολύ χρήμα.

Το γλέντι όπως διαβάσαμε ήταν τριήμερο αφού ξεκίνησε με μια χλειδάτη δεξίωση και τελείωσε με όσους αντέξανε την διασκέδαση και τα ντεσιμπέλ πάνω στα τραπέζια.

Αυτό είναι γλέντι.

Να ξεκινάς την Παρασκευή και να τελειώνεις το πρωί της Δευτέρας.

Το ξύλο της αρκούδας έπεσε στο γήπεδο που φιλοξένησε την αναμάτρηση της Ρωσίας με την Αγγλία για το Euro της Γαλλίας.

Απο τα απλά κλωτσομπούνια μέχρι ρίψη φωτοβολίδων που θύμισαν λίγο την κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα κυρίως όταν συναντιούνται οι ισχυρές ομάδες.

Μάλιστα τα επεισόδια συνεχίστηκαν και μετά το τέλος της αναμέτρησης στους κεντρικούς δρόμους της Μασσαλίας.

Αναρωτιέμαι για πόσο ακόμα θα μας απασχολεί το τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη πρίν απο μερικούς μήνες που κόστισε την ζωή του ίδιου και τον σοβαρό τραυματισμό των δύο κοριτσιών που ήταν μαζί του μέσα στο θηριώδες τζίπ.

Προχθές είδανε το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες απο τον απεγκλωβισμό τόσο του ίδου αλλα και του ενός απο τα δύο κορίτσια δίνοντας τροφή για νέα σχόλια.

Φαίνεται οτι το σήριαλ Παντελίδη θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμη αφού κανείς δεν ενδιαφέρεται για την οικογένεια του Παντελίδη που μετά απο τόσους μήνες δεν μπορεί να βρεί την ηρεμία για να θρηνήσει τον αγαπημένο της Παντελή.

Το νέο τούρκικο σήριαλ του ΜΕΓΚΑ το οποίο μάλιστα θα είναι και καθημερινό έχει τον τίτλο KARASEVDA και αναφέρεται σε ΄ένα μεγάλο sevda ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που ενώ έχει ξεκινήσει και ζεί το όνειρο ξαφνικά σε μια στιγμή ( ώς συνήθως) όλα αλλάζουν και το όνειρο γίνεται εφιάλτης.

Πάντως το συγκεκριμένο σήριαλ στην γειτονική Τουρκία σπάει ταμεία και το ίδιο ευελπιστεί οτι θα γίνει και το ΜΕΓΚΑ στην Ελλάδα.

Ο πρωταγωνιστής του σήριαλ είναι γνωστός απο ένα άλλο τούρκικο σήριαλ με μεγάλο σουξέ τον ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ τον ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ.

Οι εργασίες επίστρωσης αυτού του κόκκικου ειδικού υλικού επί της Ερυθρού θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα κυρίως στο ρεύμα εξόδου αν και έχω την εντύπωση οτι μετά απο μερικούς μήνες χρήσης το κόκκινο αυτό ειδικό υλικό απο τα λάστιχα των αυτοκινήτων θα γίνει και πάλι μαύρο.

Θέλω να θυμίσω οτι ο ειδικός αυτός τάπητας ή υλικό θα βοηθήσει ώστε να πέσει το καλοκαίρι η θερμοκρασία στο κέντρο της Καβάλας 2 με 3 βαθμούς.

Γιατί ρε παιδιά και στο Euro της Γαλλίας να ΄φάμε στην μάπα ως σχολιαστή τον Πέτρο τον Μίχο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού  και νυν προπονητή ;

Οι κυβερνήσεις αλλάζουν οι διοικήσεις της ΕΡΤ αλλάζουν αλλά ο Μίχος παραμένει ως σχολιαστής η πρώτη επιλογή της ΕΡΤ.

Έχω την εντύπωση οτι μέχρι να βρεί ομάδα ο Μίχος θα τον τρώμε στην μάπα.

Τέλος θα πρέπει να έχετε υπόψη σας οτι οι σχολιάστες στα παιχνίδια αυτά πληρώνονται.

Υπάρχει απο την ΕΡΤ κονδύλι για τους σχολιάστες που με τα σχόλια τους κάνουν την μετάδοση του αγώνα πιο πλούσια.

Μέχρι το 2018 ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό και κάθε χρόνο θα αυξάνεται ο τραπεζικός του λογαριασμό κατά 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Καταλάβατε γιατί ο Βασιλάκης στους αγώνες μπαράζ με τον Παναθηναϊκό τα έβαζε με κλειστά μάτια ;

1,5 εκατομμύριο ευρώ κοστίσανε αυτά τα καλάθια στους αδελφούς Αγγελόπουλους που κάνανε τα πάντα προκειμένου να κρατήσουν τον αρχηγό στην ομάδα.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο το πρωί.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης