• 9 Μαΐου 2024,

Καταγγελία για το λόφο της Ρέμβης και απάντηση – διάψευση

 Καταγγελία για το λόφο της Ρέμβης και απάντηση – διάψευση

Η Ελευθερία Καραδήμου προετοιμάζει αυτό το διάστημα το νέο της σήριαλ, για τις ανάγκες του οποίου βρέθηκε προ ημερών στον γνωστό λόφο της Ρέμβης στη Νέα Ηρακλείτσα.

Όπως η ίδια περιέγραψε, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πρωινής, έβαλε τις κάμερες στο πίσω μέρος της μικρής εκκλησίας. Ήθελε, εξήγησε, ένα πλάνο με τους ηθοποιούς και τη θάλασσα.

Λίγο πριν τη βιντεοσκόπηση περιγράφει να έγιναν τα εξής:

«Επειδή ο λόφος είναι ψηλά θέλαμε να δείξουμε τη θάλασσα. Δεν θέλαμε να δείξουμε ούτε το εκκλησάκι, ούτε κάτι άλλο. Μας ενδιέφερε το τοπίο της θάλασσας. Ήμασταν 5 άτομα. Οι δύο ηθοποιοί και οι 3 στις κάμερες. Κάποιος κύριος εκεί μας παρουσιάστηκε ως υπεύθυνος της εκκλησίας. Ζήτησε 100 ευρώ την ώρα για να μας επιτρέψει να κάνουμε τη φωτογράφηση ή την σκηνή. Μιλώ σοβαρά. Έκανα ένα σκηνικό αφού είχα στήσει ήδη τις κάμερες, το σκηνικό κτλ. Με κάλεσε ως υπεύθυνη του συνεργείου για να μου πει ότι πρέπει να μαζέψουμε τις κάμερες μας γιατί όπως είπε παίρνουν 100 ευρώ την ώρα. Έμεινα άφωνη. Του εξήγησα ότι ήθελα μόνο τη θέα. Ήταν ανένδοτος. Ήθελε 100 ευρώ την ώρα. Μας έλεγε ότι αυτό ισχύει για τον οποιοδήποτε θέλει να φωτογραφηθεί κτλ. Τελικά τα μάζεψα και έφυγα. Πήγα πιο κάτω, σε κάποια χόρτα και κάναμε τη σκηνή μας. Αυτό που έγινε μου κακοφάνηκε. Δεν μου είπε το όνομα του. Ήταν εκεί στο λόφο.

Τον ρώτησα ποιος είναι και μου απάντησε ότι είναι ο υπεύθυνος της εκκλησίας. Όταν φθάσαμε στην περιοχή (στο λόφο) η μπάρα που υπάρχει στην είσοδο του χώρου ήταν ανοιχτή. Κάποιοι καθάριζαν τα χόρτα. Ο ίδιος άνθρωπος μας άφησε να μπούμε μέσα με το αυτοκίνητο μας. Μας είπε μέχρι που θα πάμε. Σταματήσαμε, ξεφορτώσαμε τις κάμερες κτλ. Βγάλαμε το αυτοκίνητο έξω και πήγαμε να κάνουμε τη σκηνή. Όταν μας είδε που θα κάναμε την σκηνή μας έδιωξε κακήν κακώς. Ήταν ένας κύριος ψηλός με γυαλιά. Τον βρήκαμε εκεί και έλεγε στους υπόλοιπους που να βγάλουν τα χόρτα και που να ισώσουν το μέρος. Περίμενα να μου πει να δώσουμε ένα συμβολικό ποσό 5-10 ευρώ που θα τα έδινα ευχαρίστως. Αλλά όταν είπε 100 ευρώ την ώρα… Στο Χίλτον να έκανα σκηνή δεν θα ζητούσαν τόσα».

Η κ. Καραδήμου πριν μιλήσει στην Πρωινή, χθες το πρωί, έκανε σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο. Εκεί πρώτη φορά γνωστοποίησε το περιστατικό και τη διαμαρτυρία της.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Λάζαρο Μαυρίδη. Το όνομα και το τηλέφωνο του αναφέρεται σε πινακίδα που υπάρχει στην περιοχή. Είναι ο επίτροπος. Του γνωστοποιήσαμε το περιεχόμενο της ανάρτησης (που το γνώριζε) και διέψευσε κατηγορηματικά το περιστατικό.

Είπε ειδικότερα: «Είναι ψέματα και έχω και μάρτυρες. Δεν αναφέρθηκε ποτέ το ποσό των 100 ευρώ. Ντροπή της για την ανάρτηση που έκανε. Δεν ζήτησα χρήματα. Ίσα ίσα που την βοήθησα να μεταφέρει τον εξοπλισμό της».

Διαβάστε επίσης