Κατερίνα Νικολάου: « Μπορούσαμε καλύτερη συγκομιδή στην έδρα μας»

 Κατερίνα Νικολάου: «  Μπορούσαμε καλύτερη συγκομιδή στην έδρα μας»

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΑΟΚ στην Α2 κατηγορία γυναικών του Βόλει αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στην Αθλητική Πρωινή, η Κατερίνα Νικολάου που επέστρεψε φέτος στο ρόστερ της ομάδα μετά την παρουσία της, στη Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Θέλουμε την άποψη σου για τη έως τώρα πορεία του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα;

Απάντηση:  Θεωρώ ότι σε κάποια παιχνίδια θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα αλλά ίσως να μην είχαμε την ψυχραιμία που χρειαζότανε.  Επίσης το γεγονός ότι δε γίνονται συχνές προπονήσεις με τις μεταγραφές μας, μας επηρεάζει σε αγωνιστικό επίπεδο.  Ωστόσο το σύνολο είναι καλό και σίγουρα σε κάποια ματς θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε περισσότερους βαθμούς.

Ερώτηση: Περισσότερο εννοείς κάποια ματς μέσα στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου»;

Απάντηση: Ακριβώς. Με τη Νέα Βύσσα και τα Γιαννιτσά αλλά με την ομάδα του Ναύαρχου Βότση, θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη συγκομιδή.

Ειδικά στο τελευταίο εντός με το Ναύαρχο Βότση σε κάποια σημεία αν διατηρούσαμε την αγωνιστικότητα μας και την ομαδικότητα μας ενώ είχαμε καλή ψυχολογία θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη.    Μετά το 2-1 μάλλον… χαθήκαμε.  Βάζω και εγώ μέσα τον ευατό μου. Δε μπορώ ακριβώς να πω τι έφταιξε μετά το 2-1.  Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη και δεν είχαμε το καθαρό μυαλό που χρειαζόταν για να φτάσουμε στο νικηφόρο σετ.

Ερώτηση: Από αυτές τις ήττες μάλλον περισσότερο καθοριστική είναι η ήττα από τα Γιαννιτσά;

Απάντηση: Ναι σίγουρα. Αυτή η ήττα με τα Γιαννιτσά είναι κάτι που δυσκολεύει το έργο μας.  Έχουμε πάντως το περιθώριο να το βελτιώσουμε πριν τα πλέι άουτ έστω και αν  ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι. Εχουμε την αναμέτρηση του Β` γύρου όπου θα προσπαθήσουμε εκεί να αλλάξουμε κάποια ίσως δεδομένα που ισχύουν τώρα.

Ερώτηση: Αν ήσασταν μαζεμένες στις προπονήσεις και είχατε τη Μπαχαράκη που έλειπε στην Αμερική,  το αγωνιστικό πρόσωπο ίσως να ήταν καλύτερο;

Απάντηση: Σαφώς. Είναι σίγουρα καθοριστική η απουσία της Μπαχαράκη. Όταν έχεις ένα υλικό το οποίο το δουλεύεις δυο φορές την εβδομάδα σαφώς δημιουργεί προβλήματα. Θα ήταν διαφορετικά αν  γινόταν πέντε προπονήσεις και να ήμασταν όλες μαζί.

Είναι όλες οι παίκτριες αξιόλογες και αγωνιστικά αλλά και στο χαρακτήρα, μετράει όμως  το γεγονός ότι δεν γίνονται προπονήσεις με μαζεμένο το ρόστερ.

Ερώτηση: Τώρα ένα παιχνίδι μέσα στη Βύσσα;

Απάντηση: Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι. Πλέον υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στην πλάτη μας και μερικά κορίτσια έχουν αποκτήσει μια εμπειρία από την Α2. Εμπειρία που δεν την είχανε. Επίσης θα παίξει η Μπαχαράκη. Θα είμαστε περισσότερο πλήρης. Θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διεκδικήσουμε κάτι καλό.

Ερώτηση:  Μάλλον είναι καθαρό ότι η παραμονή θα κριθεί στα πλέι άουτ;

Απάντηση: Ετσι φαίνεται.  Πρέπει να είμαστε έτοιμες στο να διεκδικήσουμε κάτι που είναι  στα μέτρα μας.

Ερώτηση: Πριν αγωνιζόσουν στη Νίκη Αλεξανδρούπολης , επέστρεψες στον ΑΟΚ, τι διαφορές υπάρχουν;

Απάντηση:  Η Νίκη είναι μια ομάδα που είχε και έχει 12 παίκτριες που είναι κάθε μέρα στην Αλεξανδρούπολη.  Είναι μια ομάδα που μαζεμένη, πιο συγκροτημένη. Εγώ είχα μάθει διαφορετικά. Οι επιλογές είναι αυτές, καλώς η κακώς. Θα κριθούν όλα εκ του αποτελέσματος. Με αυτά τα άτομα που έχουμε μπορούμε να κάνουμε κάτι αξιόλογο και να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία.

Ερώτηση: Ο κόσμος έρχεται σας βοηθάει; Περιμένατε περισσότερους φιλάθλους λόγω Α2;

Απάντηση: Σε κάποια παιχνίδια όπως με τον Αρχέλαο δεν είχαμε κόσμο, όμως σε αυτό ήταν κάτι τέτοιο αναμενόμενο.  Ο κόσμος ξεκίνησε δυναμικά στην αρχή, στη συνέχεια υπήρχαν οι ήττες που σίγουρα επηρέασαν.  Στο τελευταίο ματς με το Ναύαρχο Βότση μας βοήθησαν οι φίλαθλοι. Σίγουρα μπορούμε να έχουμε περισσότερο κόσμο και τον έχουμε ανάγκη. Η παρουσία του κόσμου μας βοηθάει στη ψυχολογία.

Τους χρειαζόμαστε σε μεγάλο βαθμό στη συνέχεια.

 

Διαβάστε επίσης