Καθάρισε ο Νέστος στο β` μέρος, ο Κεραυνός Πέρνης με Κωστόπουλο πέτυχε μεγάλη νίκη

 Καθάρισε ο Νέστος στο β` μέρος, ο Κεραυνός Πέρνης με Κωστόπουλο πέτυχε μεγάλη νίκη

Ο Νέστος με ξέσπασμά στο Β` μέρος, 3-0 τον ΠΑΟ Κοσμίου

Γράφει ο Κυριάκος Καγιάς.

Ο Νέστος ξέσπασε στο Β` μέρος και τον Γκουτσίδη να έρχεται από τον πάγκο και να δημιουργεί όλα τα γκολ κέρδισε με 3-0 στην Κομοτηνή τον ΠΑΟ Κοσμίου. Παρέμεινε έτσι πρώτος και αήττητος. Στο 59′ ο Νέστος πήρε το  προβάδισμα στο σκορ με προβολή του Μπέλιτς, από  σέντρα Γκουτσίδη. Στο 80` Με τους γηπεδούχους να έχουν κερδίσει φάουλ λίγο έξω απ’ την μικρή περιοχή, πήραν θέση εντός αυτής αρκετοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν οι 3 που έμειναν εκτός δεν είχαν τις σωστές θέσεις. Συνέπεια να φύγει στην κόντρα ο Γκουτσίδης, να επωφεληθεί απ’ το γλίστρημα παίκτη του ΠΑΟΚ Κοσμίου να κάνει το σουτ στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καθάριος να κάνει το 0-2.  Στο 88`  Ο Μκρτσιάν έμεινε ψηλά μετά από κόρνερ του Νέστου και με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Γκουτσίδη απ’ τα αριστερά έκανε το 0-3. Στο 64` αστόχησε σε κενή εστία ο Μπέλιτς αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα και το ίδιο ο Γκουτσίδης στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το Δ. Σ του Νέστου ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας  για τη μεγάλη  συμπαράσταση σ` ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι.

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τάτσιος 35` Λεβεντέλης , Τριάντος, Πλασταράς, Ταχτσόγλου 83` Βουλγαρίδης , Στοΐνοβιτς, Τζατζανάς 73` Καρασιούνας , Ρουμπιές, Κυριακόπουλος, Μαυράκης 64` Χατζητολούσης.

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Καθάριος, Μαϊντανός 86` Τσελέπης , Χούσινετς, Μκρτσιάν, Ευθυμιάδης, Παρουτσής 53` Γκουτσίδης , Τζαμπέγια 53` Παπαδόπουλος , Μελισσόπουλος 77` Περσίδης, Μπέλιτς.

 

Χρυσό γκολ από Κωστόπουλο και 1-0 ο Κεραυνός Πέρνης τον Αλέξανδρο

Στο 74`  ο Κωστόπουλος με πλασέ μετά από σέντρα του Μπουλγούρα  πέτυχε ένα πολύ σημαντικό και ωραίο  γκολ για την ομάδα της Πέρνης που πλέον έφτασε στους 18 βαθμούς και αισθάνεται άνετη στη βαθμολογία.  Παρά τις πολλές  απουσίες ο Κεραυνός πήρε μια μεγάλη νίκη. Ο Αλέξανδρος  είχε την υπεροχή με τον Κεραυνό να τους δώσει γήπεδο.  Δεν έχασαν ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι. Οι παίκτες του Γιάννη Μαλαματά τα έδωσαν όλα.

Η σύνθεση του Κεραυνού Πέρνης: Ρίζος, Σαμαράς, Μπουλγούρας, Μαρκάκης, Ασπιώτης, Λάσπατζης, Τζιβανόπουλος, Γεωργιάδης,  Κωστόπουλος, Χαλπέτης, Χατζηκυριάκου.

Αλλαγές: Στο 15` Κιούπης στη θέση του Χατζηκυριάκου, στο 75` Κλοκίδης στη θέση του Χαλπέτη, στο 88` ο Κωνσταντάρας στη θέση του Κωστόπουλου,  στο 91` ο Τοπαλίδης στη θέση του Γεωργιάδη.

 

Διαβάστε επίσης