Με σκορ 2-0 ο ΑΟΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο της Χαλάστρας. Τα γκολ με πέναλτι ο Σιφναίος στο 10ο λεπτό και με κεφαλιά ο Αλιατίδης στο 41ο λεπτό. Είναι η 3η συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας και μάλιστα κρατώντας και στα τρία ματς το μηδέν στην άμυνα.
Ο ΑΟΚ είναι κάθε παιχνίδι και καλύτερος. Σταθερά καλός στην άμυνα. Πιέζει τον αντίπαλο και δημιουργεί. Κάτι που δεν υπήρχε σε προηγούμενα παιχνίδια. Κάνει φάσεις και ευκαιρίες. Έτσι κέρδισε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε. Ο Ελ Καντουσί έκανε κάθετη πάσα στον Σιφναίος, αυτός σέντρα κι ο Βασίλης Παπαδόπουλος ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ο ΑΟΚ είχε κι άλλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Ο ΠΑΟΚ Β’ λίγα πράγματα. Μάλλον ξαφνιάστηκε από την πίεση του ΑΟΚ και το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς. Στο 88ο σουτ του Ελ Καντουσί στο δοκάρι.

