• 20 Απριλίου 2024,

Κατηγορηματική διάψευση φημών για το κατάστημα «Ζάρα» Καβάλας

 Κατηγορηματική διάψευση φημών για το κατάστημα «Ζάρα» Καβάλας

Αρκετές προηγούμενες ημέρες και εβδομάδες συζητήθηκε και συζητιέται στην Καβάλα φήμη για το κατάστημα Ζάρα.

Το οποίο όπως γνωστό βρίσκεται στην οδό Αβέρωφ, στην περιοχή πλατείας Καπνεργάτη.

Η επίμονη αυτή φήμη το εμφανίζει να κλείνει! Αυτή η φήμη διαψεύδεται κατηγορηματικά από όσους ξέρουν καλά την υπόθεση και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίοι. Το κατάστημα λοιπόν θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σχεδόν καθημερινά έξω από την είσοδο του υπάρχει ουρά από πελάτες που υπομονετικά περιμένουν να μπουν σε αυτό.

Η φήμη (που είναι ανυπόστατη) οφείλεται σε αδιευκρίνιστες πληροφορίες που δεν αποκλείεται και να ξεκινούν από άτομα που είχαν ή έχουν εργασιακή σχέση ή γενικότερη συνεργασία. Αφορμή φέρεται να είναι πληροφορία σύμφωνα με την οποία νέα εμπορεύματα τάχα δεν υπάρχουν και δεν θα παραληφθούν το προσεχές διάστημα.

Από στόμα σε στόμα το υποτιθέμενο νέο «κυκλοφόρησε» στην πόλη με αποτέλεσμα να καταστεί … σημαντικό μυστικό που όμως το γνωρίζει όλη η Καβάλα! Πάντως ακόμη και άνθρωποι που είχαν τη δυνατότητα κι επικοινώνησαν, όπως λένε, με την εταιρία διαψεύδουν και τη φήμη και τις πληροφορίες και το σενάριο. Ως εκ τούτου ζήτημα δεν υπάρχει κανένα.

Νέα από την αγορά της Καβάλας έχουν ως εξής: Το πρώην Hostel στον πεζόδρομο της Π. Μελά, άδειασε και περιμένει τον νέο του ενοικιαστή. Αυτός – επιμένουν οι πληροφορίες- θα είναι γνωστή εταιρία ρούχων. Κατάστημα στην αρχή της Βενιζέλου (περίπου απέναντι από το δημοτικό σχολείο) που ήταν ανοίκιαστο τουλάχιστον 5 χρόνια προετοιμάζεται να λειτουργήσει ως σημείο πώλησης- επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Στον κόμβο Φαλήρου υπήρχε κατάστημα πώλησης χαλιών, το οποίο έκλεισε στις 30 Ιουνίου κι ο χώρος είναι ήδη άδειος.

Η αγορά της Καβάλας τέλος ετοιμάζεται για τις Καλοκαιρινές εκπτώσεις, οι οποίες πρόκειται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και να συνεχιστούν ως το τέλος Αυγούστου. Μέχρι τώρα η Καλοκαιρινή κίνηση στην αγορά χαρακτηρίζεται μέτρια ενώ και οι έμποροι διαμαρτύρονται κι αυτοί για το κλείσιμο των συνόρων στη Νυμφαία της Ροδόπης.

*Νέο κατάστημα ρούχων προετοιμάζεται να λειτουργήσει στον πεζόδρομο της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Διαβάστε επίσης