Καβάλα BC: Και με βούλα ο Κουμλέλης, στρέφεται στην κοινοτική αγορά

 Καβάλα BC: Και με βούλα ο Κουμλέλης, στρέφεται στην κοινοτική αγορά

Ο Σταύρος Κουμλέλης και με βούλα θα είναι στο ρόστερ της Καβάλας BC, τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Αγία Βαρβάρα, όπου ήταν από τους πρώτους σκόρερ. Πριν ήταν στο ρόστερ του ΓΣΕ.  Ηταν στο ρόστερ της Ενωσης, τη πρώτη χρονιά στην Α1 με προπονητή τον Πιλαφίδη.

Από εκεί και πέρα, η Καβάλα BC στρέφεται στην κοινοτική αγορά, για την απόκτηση ενός γκαρντ.

* Με 16 ομάδες η Α2, ο πρώτος απευθείας στην Α1

Η ΕΟΚ δημοσίευσε την προκήρυξη του πρωταθλήματος, από την οποία προκύπτει ότι ο αριθμός των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα παραμένει αμετάβλητος.

Οι  16 ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 τη νέα σεζόν είναι οι εξής:

Φάρος, Εθνικός, Παγκράτι, Λευκάδα, Δούκας, Ψυχικό. Λιβαδειά, Ηρακλής, Μαχητές, Πανιώνιος, Αμύντας, Αστακός, ΑΕΛ, ΓΣΛ, Αρκαδικός, Καβάλα.

Στην Α1 θα ανέβει απ’ ευθείας ο πρώτος, ενώ η δεύτερη θέση θα κριθεί και φέτος μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ. Θα γίνουν επίσης πλέι άουτ, από τα οποία θα προκύψουν οι δύο ομάδες, που θα συνοδέψουν τις δύο τελευταίες της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου στην Β’ Εθνική.

*οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων

Καβάλα: Κελαϊδης από Φιλαθλητικό , Αναστασάκης από Αγρίνιο , Μανάκας από Αγία Βαρβάρα, Σκλήβας από Εργοτέλη, Ετινόσα Ερεβμπενάζιε από Κύμη, Σαββίδης από εφηβικό Αρη, Κουμλέλης από Αγία Βαρβάρα.

ΑΕ Λάρισας: Απόλλωνας Δεληγιώργης(1,92) από Φίλιππο Βέροιας.

Δούκας:  Αλέξης Ράπτης(2,00) από Εθνικό, Βίκτωρας Καρακατσάνης από Μαρούσι, Δημήτρης Κομποδιέτας από Φάρο.

Ηρακλής: Δημήτρης Καλαϊτζίδης από Καβάλα, Μιχάλης Γιαννακίδης από Καβάλα, Ανδρέας Κανονίδης από Χολαργό, Κώστας Τότσιος από Εθνικής, Βασίλης Αγγελακόπουλος από Ψυχικό, Γιάννη Γκαγκαλούδη από Λειβαδιά.

Πανιώνιος: Μιχάλης Πελεκάνος από Αρη Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Μπιλλής από Κολοσσό Ρόδου, Βαγγέλη Σακελαρίου από Λαύριο, Τάσος Δημητριάδης από Λιβαδειά, Νίκος Μπάρλος από Λαύριο, Σάκης Καρύδας από Δόξα Λευκάδας.

Αστακός: Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης από Εθνικό, Γιώργος Θεοδωράκος από Πευκοχώρι, Στάθης Παπαδιονυσίου από Παγκράτι. Ανανέωσαν οι δυο πρώην της Καβάλας, Κατσαρές και Χαρισμίδης.

Φάρος: Παναγιώτης Φιλιππάκος από Πανιώνιο, Γιάννης Δημάκος από Ψυχικό, Κώστας Κακαρούδης από ΠΑΟΚ.

Εθνικός: Κώστας Τάγαρης από Αιγάλεω.

Διαβάστε επίσης