Καβάλα: Έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών που απέσπασαν 714€ μέσω ηλεκτρονικής απάτης

 Καβάλα: Έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών που απέσπασαν 714€ μέσω ηλεκτρονικής απάτης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση δραστών που διέπραξαν απάτη σε βάρος ημεδαπής

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 11-10-2021, εξαπάτησαν ημεδαπή στην πόλη της Καβάλας. Συγκεκριμένα, οι δράστες αφού απέστειλαν μήνυμα (email) στην παθούσα, κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε τραπεζικό της λογαριασμό και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 714 ευρώ.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την 13-10-2021 το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.


Συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και επικίνδυνη οδήγηση

Συνελήφθη την 13-10-2021 το βράδυ, στην Εθνική Οδό  Δράμας – Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου ένας αλλοδαπός, διότι στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ελέγξουν, δεν συμμορφώθηκε σε σήματα στάσης και προσέκρουσε σε περιπολικό όχημα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο οδηγός – δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας για την παροχή πρώτων βοηθειών. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο δράστης  στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης