• 12 Αυγούστου 2022,

Καβάλα: Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που θανάτωσαν τα 12 σκυλιά στη Λεκάνη

 Καβάλα: Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που θανάτωσαν τα 12 σκυλιά στη Λεκάνη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση δραστών για παράβαση της νομοθεσίας περί ζωοκτονίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι βραδινές ώρες της 24/25-6-2022 θανάτωσαν δώδεκα δεσποζόμενα σκυλιά ημεδαπού που βρισκόταν σε εξωτερικό και παρακείμενο χώρο της κτηνοτροφικής του μονάδας, σε οικισμό της Καβάλας.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση δράστη που διέπραξε απάτη σε βάρος ημεδαπής

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 30-6-2022, εξαπάτησε ημεδαπή σε οικισμό της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, άγνωστος δράστης προσποιούμενος τον υποψήφιο αγοραστή σχετικά με αγγελία πώλησης ηλεκτρικού ιατρικού κρεβατιού που είχε αναρτήσει η παθούσα σε ιστοσελίδα, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της και χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις κατάφερε να αποσπάσει τα στοιχεία και τον κωδικό της τραπεζικής της κάρτας και στη συνέχεια να προβεί σε δύο μεταφορές χρημάτων από τραπεζικό της λογαριασμό, συνολικού ποσού 2.850 ευρώ.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.


Σχηματισμός δικογραφιών σε βάρος 3 ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή σε βάρος τριών ημεδαπών, διότι όπως προέκυψε προέβησαν σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., σε οικίες τους  σε οικισμούς της Καβάλας. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης