• 26 Απριλίου 2024,

Καζαντζίδης: «Στόχος μας η άνοδος και το ποιοτικό ποδόσφαιρο»

 Καζαντζίδης: «Στόχος μας η άνοδος και το ποιοτικό ποδόσφαιρο»

Συνέντευξη στην Sportime παραχώρησε μετά τη νίκη με τον Πανσερραϊκό, ο βασικός πλάγιος οπισθοφύλακας του ΑΟΚ, Γιάννης Καζαντζίδης. Αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του ΑΟΚ στις Σέρρες ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως ο Πανσερραϊκός, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε αυτό που αξίζαμε και ήταν η νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, αλλά και ουσιαστικής, που μας προσθέτει όρεξη και πάθος για τη συνέχεια. Και βεβαίως δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε και το γεγονός, πως ερχόμασταν από ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας την προηγούμενη Τετάρτη.

Παρ’ όλα αυτά δείξαμε πως έχουμε μέταλλο νικητή, βγάλαμε τον καλύτερό μας εαυτό, έτσι όπως άλλωστε γίνεται σε κάθε παιχνίδι, και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε και για την οποία (νίκη) παίζουμε σε κάθε παιχνίδι.

Στόχος μας είναι η άνοδος και πιστεύω πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και θα τα καταφέρουμε, να κάνουμε χαρούμενους, πρωτίστως τη διοίκηση και εν συνεχεία όλους όσοι πιστεύουν σε μας».

Διαβάστε επίσης