Και στο βάθος τριήμερο για πολλούς τετραήμερο …

 Και στο βάθος τριήμερο για πολλούς τετραήμερο …

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα μας οδηγήσει στο τριήμερο της 28ης του Οκτώβρη το οποίο μπορεί εύκολα στην Ελλάδα να γίνει και τετραήμερο.

Πέμπτη σχολική γιορτή -Παρασκευή 28η  παρέλαση – Σάββατο του αγίου ενδιάμεσα Κυριακή κοντή γιορτή.

Πάμε για Δευτέρα πρώτα ο θεός που ο μήνας έχει 31 για να αποχαιρετήσουμε το Οκτώβρη που σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλός , κυρίως καιρικά αφού δεν μας αγρίεψε καθόλου.

Τα ημερομήνια έχουν προβλέψει ,επαναλαμβάνω ήπιο χειμώνα με πολύ καλές και λογικές θερμοκρασίες αλλα και πολλές βροχές.

Ο φετεινός χειμώνας θα είναι ήπιος και υγρός.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ ο καιρός θα είναι καλός αυτή την εβδομάδα και θα υπάρξει μια αστάθεια απο την Πέμπτη και μετά που ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην επηρεάσει την παρέλαση της Παρασκευής αφού σύμφωνα με την σημερινή πρόβλεψη το πρωί της Παρασκευής 28 του μήνα θα βρέχει και θα η βελτίωση θα ξεκινήσει απο το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Ξεκίνησαν την Κυριακή που μας πέρασε και οι πρώτες επαφές για τα εργασιακά με τον Κατρούγκαλο να χαρακτηρίζει ακραίες τις θέσεις και τις απαιτήσεις των δανειστών δινοντας για άλλη μια φορά το στίγμα των επαφών με τους δανειστές που μόλις ξεκίνησαν και φαίνεται οτι θα εξελιχτούν σε περιπέτεια της άγριας δύσης.

Πάντως και αυτοί και εμείς μετά απο τόσες επαφές όλα αυτά τα χρόνια έχουμε την πείρα να διαχειριστούμε καλύτερα ακόμα και τις διαφωνίες μας.

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι οι επαφές αυτές ξεκίνησαν με φόντο τις συζητήσεις για την μείωση του χρέους που θα πρέπει σύμφωνα με την ελληνική πλευρά να έχουμε τις πρώτες αποφάσεις εντός του 2016.

Καταλαβαίνετε οτι εμπλοκή στις συζητήσεις για τα εργασιακά και άρνηση για αποφάσεις για την μείωση του χρέου εντός του τρέχοντος έτους θα δημιουργήσουν ένα επικίνδυνο κοτέϊλ που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Μπράβο στον ΑΟΚ που την Κυριακή που μας πέρασε απέναντι στην Δόξα έβγαλε ψυχή και απέδειξε οτι έχει σφυγμό αυτή η ομάδα παρά τα άσχημα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών που απειλούν να βγάλουν απο πολύ νωρίς την ομάδα εκτός στόχου.

Η ομάδα θα παλέψει και οτι βγεί. Στην χειρότερη κάνουμε την υποδομή για την νέα χρονιά που θα σχεδιαστεί απο τους Διγκόζη -Τσαλίκη.

Ο Διγκόζης με το κοουτσάρισμα του  προχθές έδειξε οτι μπορεί και διαβάζει σωστά τα παιχνίδια , έχει σωστές αντιδράσεις στην διάρκεια του αγώνα και είναι ένας προπονητής που την ανακατεύει την τράπουλα προκειμένου να φτάσει η ομάδα στον αποτέλεσμα που θέλει.

Ο ΑΟΚ στο παιχνίδι με την Δόξα ήταν άτυχος γιατί δέχτηκε ένα γκολ απο στημένη φάση και εν συνεχεία βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκόρ απο ένα λάθος του τερματοφύλακα.

Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί , στις κερκίδες του “Ανθή Καραγιάννη” και βοήθησε την ομάδα μας.

Οι φίλαθλοι του ΑΟΚ ήταν περίπου 2000 χιλιάδες και καμμιά 500αριά οι φίλοι μας απο την Δράμα.

Είχαμε αρκετό καιρό να δούμε τόσο κόσμο στο γήπεδο και σίγουρα το παιχνίδι μας παρέπεμπε σε ντέρμπι μεγαλύτερης κατηγορίας.

Η Δόξα αντιθέτως θα έλεγα με τον ΑΟΚ παρά το υψηλό μπάτζετ προβλημάτισε με την απόδοση της και θα εν συνεχεία θα προβλήματα γιατί είναι σίγουρο οτι θα σκοντάψει και σε άλλες έδρες.

Κάνω μια παράκληση να βρεθεί σύντροφος για την Κατερίνα Καινούργιου που έχει αφηνιάσει σε ιστοσελίδες και περιοδικά.

Είναι το κορίτσι χωρίς άντρα και υπάρχει πρόβλημα.

Έχει λυσσάξει στην κυριολεξία.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά , όλοι να είμαστε καλά και να έχουμε και μια καλή εβδομάδα.

Το νού σας και τα μάτια σας 14.

με το 1 με  το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης