• 7 Μαΐου 2024,

Κεραυνός Πέρνης: Αποκτήθηκαν Λεγάτος και Γκεοργκίεφ

 Κεραυνός Πέρνης: Αποκτήθηκαν Λεγάτος και Γκεοργκίεφ

Ο Σωτήρης Λεγάτος που πέρσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Καβάλας προερχόμενος από ομάδα της Πάτρας είναι πλέον παίκτης του Κεραυνού Πέρνης.

Εχει πλούσιο βιογραφικό  αφού έχει παίξει ακόμη στην Παναχαϊκή αλλά και στην Ιταλία με την Μπρέσια.

Εν τω μεταξύ ο Κεραυνός Πέρνης σύμφωνα και με δημοσίευμα του Thrakisports απέκτησε και τον Βούλγαρο Γκεοργκίεφ. Αναλυτικά το δημοσίευμα.

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή με μεγάλες προοπτικές και για το μέλλον πραγματοποίησε ο Κεραυνός Πέρνης των πολλών Θρακιωτών και κυρίως Ξανθιωτών, αφού οι Καβαλιώτες απέκτησαν τον νεαρό Βούλγαρο της Δόξας Σώστη Μάρτιν Γκεοργκίεφ.

Την μεταγραφή είχε προαναγγείλει προ λίγων ημερών το Thrakisports ότι ο Κεραυνού Πέρνης συνεχίζει τα «ψώνια» από την Θράκη πράγμα που επαληθεύτηκε με την απόκτηση του Γκεοργκίεφ. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας που φέτος θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική αντίπαλος των 5 ομάδων της Θράκης και του Κοσμίου που ο Γκεοργκίεφ ξέρει καλά, «φλερτάρει» και με άλλους παίκτες από την Θράκη και μάλιστα οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο 20χρονος φορ μεγαλωμένος στην Γαλλία, αγωνιζόταν σε συνεργαζόμενη ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν (την Athletic club Βoulogne Βillancourt), κατόπιν στις Βερσαλλίες και για οικογενειακούς λόγους βρέθηκε στην Ελλάδα, ευκαιρία που εκμεταλλεύτηκε η Δόξα Σώστη με την οποία σε λίγους μήνες σημείωσε 9 τέρματα και ήταν στην καλύτερη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης στον μεγάλο διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης.

 

Διαβάστε επίσης