• 25 Απριλίου 2024,

Κέρδισε 1-0 και έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο ο Βύρων Καβάλας (Φωτογραφίες)

 Κέρδισε 1-0 και έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο ο Βύρων Καβάλας (Φωτογραφίες)

Ο Βύρων κέρδισε με 1-0 την ομάδα του Βρασίδα με γκολ του Παντελίδη και αμέσως μετά μοίρασε δώρα στο παράτριμμα προστασίας παιδιού Καβάλας(Παιδόπολη).
Όλη η ομάδα, η διοίκηση βρέθηκαν στην ωραία εκδήλωση. Ο πρόεδρος του συλλόγου Αριστείδης Καρύπογλου μιλώντας στο  proininews τόνισε:

« Τα δυο τελευταία χρόνια που αναλάβαμε τη διοίκηση  προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να  αλλάξουμε πολλά πράγματα όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι του ιστορικού σωματείου αλλά και σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε να παράγουμε ένα κοινωνικό έργο. Οργανώσαμε αυτή την επίσκεψη στην Παιδόπολη για να δώσουμε μια μικρή χαρά σε αυτά τα παιδιά που την έχουν ανάγκη.   Επίσης στις 27 Δεκεμβρίου έχουμε προγραμματίσει ένα τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού, μαζί με την ΑΕΚ και τον Ηρακλή Καβάλας.   Πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί κάθε χρόνο και μέσα από τις δυνάμεις μας να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία.   Θέλω να ευχαριστήσω το κατάστημα αθλητικών ειδών «Αθλοκίνηση» , όπως και το Ζαχαροπλαστείο «Σοκολατίνο» του Θεόδωρου Σιαματά για τις προσφορές τους.
Επίσης την κ. Άννα Μεϊτανίδου που οργάνωσε την επίσκεψη με το προσωπικό του παραρτήματος προστασίας παιδιού  με μεγάλη ευαισθησία αλλά και φυσικά τα παιδιά που μας δέχθηκαν με αυτόν τον υπέροχο τρόπο».

Διαβάστε επίσης