• 19 Απριλίου 2024,

Κέρδισε ο Ορφέας Ελ με 1-0 την Καρβάλη που φωνάζει για ένα πέναλτι(φωτογραφίες)

 Κέρδισε ο Ορφέας Ελ με 1-0 την Καρβάλη που  φωνάζει για ένα πέναλτι(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Με γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Γιαλαμής στις αρχές του β` μέρους ο Ορφέας χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοση του, μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης που το πάλεψε σε μεγάλο βαθμό για ένα θετικό αποτέλεσμα ενώ δικαιολογημένα φωνάζει για  μια φάση που υπήρχε πέναλτι αλλά δε δόθηκε από τον διαιτητή Τσιλίκα.   Το ματς ποιοτικά ήταν μέτριο. Πήγε περισσότερο στη δύναμη. Ο Ορφέας υστέρησε σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη. Δεν μπόρεσε να βγάλει φάσεις.

Ο Ντομί και ο Καπνόπουλος ήταν καλοί μόνο στα αμυντικά τους καθήκοντα αλλά δεν μπόρεσαν να οργανώσουν το παιχνίδι των γηπεδούχων.    Ο Τελλίδης ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων και δικαίως κέρδισε το χειροκρότημα της κερκίδας. Ο νεαρός έκανε σπουδαία δουλειά στη δεξιά πτέρυγα της ομάδας του.

Ο Ευστρατίου έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 33` σε κεφαλιά του Κοπανάκη. Εκεί κράτησε το 0-0.

Ο Ναζιανζός έπαιξε σφιχτά, έκλεισε τους χώρους και απείλησε  με δυο ευκαιρίες μέσα σ`  ένα λεπτό στο Α` μέρος.   Μετά το γκολ που δέχθηκε βγήκε μπροστά χωρίς ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία.  Γενικά δείχνει μια σκληροτράχηλη ομάδα.

Ο διαιτητής Τσιλίκας ελέγχεται για το μη καταλογισμό  του πέναλτι ενώ  μέχρι το 85` που έγινε η φάση ήταν σωστός στις υποδείξεις του σ` ένα ματς με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.

Το φιλμ του αγώνα

15 ` από την πάσα του Τελλίδη, ο Γιαλαμής αστοχεί φάτσα κάρτα με την εστία

16` κόρνερ Τελλίδη αστοχεί από κοντά με κεφαλιά ο Σολακίδης

30` φάουλ ο Καπνόπουλος, κεφαλιά του Τελλίδη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

33`  κεφαλιά του Κοπανάκη από τα 3 μέτρα, μεγάλη απόκρουση του Ευστρατίου

34` το σουτ του Μακαρίδη με κατεύθυνση στην εστία, βρίσκει σώματα αμυντικών

53` από ωραία παράλληλη σέντρα του Τουρασανίδη, ο Γιαλαμής από κοντά το 1-0

85` ο Μακαρίδης ανατρέπεται στην περιοχή από τον Πασχαλίδη αλλά δεν δίνεται το πέναλτι

Στη συνέχεια αποβάλλεται από τον  πάγκο ο προπονητής των φιλοξενουμένων Κυριάκος Σταυρίδης και στο 90` πάλι αποβάλλεται από τον πάγκο της Καρβάλης ο Χατζηβασιλειάδης που είχε γίνει αλλαγή.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ορφέας Ελ: Ευστρατίου, Τουρασανίδης, Αναστασιάδης,  Σολακίδης, Πασχαλίδης, Ντομί 80` Χριστοδουλίδης , Τελλίδης 70` Μώραλης, Καπνόπουλος, Γιαλαμής 67` Δάδαρος, Τσίλογλου, Παπουτσής 90` Βερβερίδης.

Ναζιανζός Νέας Καρβάλης: Μώραλης, Κόρτσα, Γκορόγιας, Ζουμπουλίδης, Κοπανάκης,  Μακαρίδης, Χατζηβασιλειάδης 70` Κεϊσογλου, Γκρούνοφ, Αλμπάντης 70` Σιώτας, Καρακεϊσογλου, Ισάκου.

Στα άλλα παιχνίδια της Α` κατηγορίας το Σάββατο, ο Βρασίδας κέρδισε 1-0 με γκολ του Καλτσίδη την ΑΕΚ ενώ ξεκίνημα με νίκη για τον Φρίξο Πλατανοτόπου που επικράτησε με 1-0 επί του Κεραυνού Κρηνίδων.

Διαβάστε επίσης