Κέρινο ομοίωμα του Tom Hanks ετοιμάζει ο Θόδωρος Κοκκινίδης

 Κέρινο ομοίωμα του Tom Hanks ετοιμάζει ο Θόδωρος Κοκκινίδης

Ο Μπάμπης Παναγιωτίδης επισκέφθηκε χθες το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θόδωρου Κοκκινίδη. Μέσω αυτής της επίσκεψης μαθαίνουμε ποιο είναι το νέο κέρινο ομοίωμα που ετοιμάζεται.

Ο Μπάμπης Παναγιωτίδης γράφει:  Είχα την μεγάλη χαρά και τιμή – ευρισκόμενος σήμερα στα Κηπιά Καβάλας – να συναντήσω τον πολύ καλό φίλο Θόδωρο Κοκκινίδη. Στον εξωτερικό χώρο όπου δημιουργεί σπάνια αριστουργήματα. Αυτό το καιρό – αν και το μουσείο είναι κλειστό – βρίσκεται σε εξαιρετική δημιουργική διάθεση καθώς ετοιμάζει πυρετωδώς τον κέρινο ομοίωμα του φιλέλληνα Αμερικανού ηθοποιού Tom Hanks , η γυναίκα του οποίου Ρίτα Γουίλσον έχει Ελληνικές καταβολές .

Ο Θόδωρος Κοκκινίδης πρέπει να τύχει της υποστήριξης της τοπικής μας κοινωνίας – καθώς πρόκειται για έναν εξαίρετο καλλιτέχνη και άνθρωπο – ο οποίος ” παλεύει ” μόνος του σ’ έναν έτσι κι αλλιώς δύσκολο χώρο .

Επιμένει να δημιουργεί – κόντρα στον καιρό – στο χωριό του σε έναν χώρο που φέρει την δική του σφραγίδα. Φαντάζεστε να είχε την δυνατότητα να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο χώρο όπου να μπορεί εκτός από δημιουργός και εκθέτης να ιδρύσει σχολή προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του σε νέους ανθρώπους; Όπως και να ‘χει πρέπει ο Θόδωρος Κοκκινίδης να προσεχθεί, είναι ιδιαίτερη περίπτωση που κοσμεί με την παρουσία και διαφημίζει και εκτός των συνόρων της Ελλάδος το χωριό του και το Νομό Καβάλας.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης