Κηδεύτηκε χθες ο Στέλιος Θωμάς

 Κηδεύτηκε χθες ο Στέλιος Θωμάς

Ένας αγωνιστής της ζωής, ο 67χρονος Στέλιος Θωμάς, πασίγνωστος για τη δραστηριότητά του στην πόλη, τις νυχτερινές ώρες, τραυματίστηκε θανάσιμα τα ξημερώματα του Σαββάτου, μπροστά από τις εγκαταστάσεις της Βιοτεχνίας «Δελφίνι» στην περιοχή του Περιγιαλίου.

Κατά πάσα πιθανότητα με το δίκυκλο που συνήθως οδηγούσε, κινούνταν εντός της συνοικίας του Περιγιαλίου, με τελικό προορισμό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου ως συνήθως ήθελε να πουλήσει τα λουλούδια που διέθετε στους θαμώνες του. Κάτω από συνθήκες που ερευνά το τμήμα τροχαίας Καβάλας, το οποίο κάνει την προανάκριση, επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, παρέσυρε τη δίκυκλη μοτοσικλέτα τραυματίζοντας θανάσιμα τον 67χρονο Στέλιο Θωμά.

Στο οδόστρωμα σκορπίστηκαν όλα όσα είχε φορτωμένα πάνω στο δίκυκλο, τα λουλούδια, οι πινακίδες για αξία των λουλουδιών, γραμμένες με το χέρι, πάνω σε χαρτόνια.

Το νέο κυκλοφόρησε αμέσως στην πόλη. Ο Στέλιος Θωμάς ήταν ιδιαίτερα συμπαθής, καθώς τα βράδια έβγαζε με μεγάλο κόπο το μεροκάματο. Όλοι τον εμπιστεύονταν, αναγνώριζαν τον κόπο και την προσπάθειά του.

Επικεφαλής μιας πολύτεκνης οικογένειας, κυκλοφορούσε παντού στη νυχτερινή Καβάλα, εισπράττοντας μόνο θετικά σχόλια.

Κηδεύτηκε χθες το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής στη ΔΕΠΟΣ. Στο σημείο του μοιραίου τροχαίου δυστυχήματος, πέραν από τα είδη που διέθετε στους πελάτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, πολίτες άφησαν λουλούδια κι άναψαν κεριά στη μνήμη του.

Το αστυνομικό δελτίο για το περιστατικό, αναφέρει τα ακόλουθα:

Το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016 και ώρα 01.15, στο Περιγιάλι Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που οδηγούσε 55χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε με μοτ/τα, που οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή και τον ελαφρύ τραυματισμό της 55χρονης.

 

 

Διαβάστε επίσης