Κίνηση Δεκαπενταύγουστου σε λιμάνι- ΚΤΕΛ και αεροδρόμιο

 Κίνηση Δεκαπενταύγουστου σε λιμάνι- ΚΤΕΛ και αεροδρόμιο

Το κεντρικό λιμάνι, το πρακτορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» είναι τα σημεία με πάρα πολύ κόσμο αυτές τις ημέρες. Κόσμος πάει και κόσμος έρχεται. Μετακινήσεις διακοπών, μετακινήσεις του Αυγούστου. Όλη αυτή η κίνηση δημιουργεί μεγάλη στήριξη στην τοπική οικονομία. Είναι ο τουρισμός κι είναι ο Αύγουστος. Για το Νομό μας άριστος συνδυασμός. Ο καιρός καλός, ευνοεί τα ταξίδια και τα μπάνια.

Μια πόλη κι ένας Νομός στα καλύτερα τους. Η ίδια κατάσταση θα συνεχιστεί τουλάχιστον 10 μέρες ακόμη δηλαδή έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Ειδικότερη αναφορά γίνεται στο λιμάνι. Χθες το απόγευμα δύο πλοία ήρθαν σχεδόν ταυτόχρονα. Η αυξημένη κίνηση δημιουργεί μικρές σχετικά καθυστερήσεις. Και συμπτώσεις στις αφίξεις. Κόσμο στο λιμάνι είχε από το πρωί αν και τα πλοία ήρθαν μεσημέρι και απόγευμα. Αυξημένη και χθες η κίνηση από Καβάλα για Θάσο. Ουρά στο εκδοτήριο των εισιτηρίων, στην αίθουσα επιβατών.

*Επιπλέον κάγκελα τοποθετήθηκαν προ μιας περίπου εβδομάδας μπροστά από την αίθουσα επιβατών. Διευκολύνουν την δημιουργία ουράς, για τα αυτοκίνητα που θα ταξιδέψουν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Ταυτόχρονα εφαρμόζεται η κυκλοφοριακή μελέτη του ΟΛΚ. Στην περιοχή προβλέπονται κι άλλες αλλαγές.

Διαβάστε επίσης