• 20 Απριλίου 2024,

Κλάπηκαν τα χρήματα της μισθοδοσίας της παράστασης «Δον Ζουάν»

 Κλάπηκαν τα χρήματα της μισθοδοσίας της παράστασης «Δον Ζουάν»

Δεν είχαν αποτέλεσμα οι έρευνες της Αστυνομίας για την κλοπή τσάντας εκπροσώπου της παραγωγής της θεατρικής παράστασης «Δον Ζουάν». Η παράσταση παρουσιάζεται το βράδυ στο αρχαίο θέατρο, στο πλαίσιο του 62ου Φεστιβάλ Φιλίππων. Νεότερες μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο και για χρηματικό ποσό που υπήρχε στην τσάντα, το οποίο προορίζονταν για τη μισθοδοσία του σχήματος!

Ας θυμηθούμε τις αρχικές πληροφορίες του περιστατικού. Την Πέμπτη (χθες) το πρωί ηθοποιοί και εκπρόσωπος της παραγωγής έφθασαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Όσο ήταν στη ρεσεψιόν άγνωστος έκλεψε την τσάντα που είχε μαζί του ο εκπρόσωπος της παραγωγής. Η κλοπή διαπιστώθηκε γρήγορα κι έγινε αναφορά στην Αστυνομία. Από τις έρευνες φέρεται να προκύπτει ότι στο χώρο της ρεσεψιόν βρίσκονταν και άτομα που δεν είχαν καμία σχέση με το ξενοδοχείο, ούτε διέμεναν σε αυτό. Κάποιος από αυτούς επωφελήθηκε των συζητήσεων, πήρε την τσάντα κι έφυγε γρήγορα.

Στη συνέντευξη τύπου την ίδια μέρα αναφέρθηκε (σε γενικές γραμμές) το ατυχές περιστατικό αφού οι εκπρόσωποι του σχήματος αναστατώθηκαν. Δεν ειπώθηκε ότι στην τσάντα υπήρχε το σημαντικό χρηματικό ποσό της μισθοδοσίας. Αυτό έγινε γνωστό εκ των υστέρων. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει οπτικό υλικό από κάμερα όπου οι δράστες αρπάζουν την τσάντα. Επειδή δεν ήταν πελάτες του ξενοδοχείου, αυτοί δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι τώρα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης