• 20 Απριλίου 2024,

Κλειστά αύριο τα σχολεία

 Κλειστά αύριο τα σχολεία

Οι Δήμοι του Νομού Καβάλας και προκειμένου να περιοριστούν οι μετακινήσεις των πολιτών, αποφάσισαν τη μη λειτουργία των σχολείων για αύριο Παρασκευή (15/10).

Η ανακοίνωση του Δήμου Θάσου: Κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Θάσου, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Παρασκευή 15-10-2021, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και προκειμένου να προστατευτούν οι μαθητές κατά την μετάβασή τους στις σχολικές μονάδες και να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Η ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου: Με απόφαση του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη αύριο Παρασκευή 15, Οκτωβρίου οι παιδικοί σταθμοί και οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστές σε όλο τον Δήμο Παγγαίου. Η διακοπή της λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφαλείας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών στις μετακινήσεις που θα προκύψουν λόγω της έντασης των καιρικών φαινομένων . Ο Δήμος Παγγαίου συνιστά σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες που είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα και να ακολουθούν τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας

Ο Δήμος Νέστου ανακοίνωσε ότι τα σχολεία του αύριο δε θα λειτουργήσουν.

Η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας: Με απόφαση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν από το απόγευμα της Πέμπτης την περιοχή μας και τα οποία, σύμφωνα με την πρόγνωση της Ε.Μ.Υ. αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ώρες, τα σχολεία της Πρωτοροβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Καβάλας, θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021. Η διακοπή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας. Η διδασκαλία των μαθημάτων θα γίνει διαδικτυακά.

Διαβάστε επίσης