• 18 Μαΐου 2024,

Κοντά στον τερματισμό

 Κοντά στον τερματισμό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε το έργο ανάπλασης της Βενιζέλου είναι στο τελευταίο στάδιο αφού την ερχόμενη εβδομάδα έχει προγραμματισθεί και η ασφαλτόστρωση του δρόμου που θα είναι όπως καταλαβαίνετε το κερασάκι στην τούρτα.

Υπομονή μερικές ημέρες ταλαιπωρίας ακόμα αλλά ο δρόμος της Βενιζέλου να έχετε υπόψη σας οτι θα είναι ο πρώτος δρόμος Ευρωπαϊκών προδιαγραφών εντός του κέντρου.

Μετά την ασφαλτόστρωση θα πρέπει να καθαριστούν τα καινούργια πεζοδρόμια που είναι γεμάτα άμμο και παλέτες και να μπούνε και τα δέντρα για τα οποία υπάρχει και η ανάλογη υποδομή.

Μακάρι όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Καβάλας να μπορούσανε να γίνουν σαν την Βενιζέλου.

Τώρα όσο αφορά την ταλαιπωρία θα πρέπει να έχουμε υπομονή αφού δεν είναι δυνατόν όλα αυτά να γίνουν πατώντας ένα κουμπί.

Το άλλο που θέλω να τονίσω είναι οτι μετά απο αρκετά χρόνια ένα τόσο μεγάλο και σοβαρό έργο ανάπλασης τελείωνει εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος με κάποιες πολύ μικρές αποκλίσεις σχεδόν ανύπαρκτες για τα ελληνικά δεδομέα.

Για τον συγκεκριμένο δρόμο θα μιλήσουμε και πάλι στα μέσα περίπου του Οκτώβρη που ο δρόμος θα έχει πάρει την τελική του μορφή και θα έχουν φουντώσει και οι λεμονιές και οι φλαμουριές που φυτεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες και θα είναι το δεύτερο κερασάκι στην τούρτα.

Άνοιξε η όρεξη του Αλβάρο Ντε Σόουζα , ΝΤΕ ΜΠΟΡΜΠΟΥΛΙΑ που διεκδικεί απο την Αθηνά Ωνάση όχι 11 εκατομμύρια δολλάρια για τα οποία είχε υπογράψει στο προσύμφωνο γάμου του και υπολογίζονται ώς 1 εκατομμύριο για κάθε χρόνο γάμου με την Αθηνά  αλλα 311 εκατομμύρια ευρώ.

Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει , δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και προσπαθεί να “φάει” όσο πιο πολλά μπορεί.

Ευτυχώς η Αθηνά έχει πάρει μπρος έχει καταλάβει οτι έχει να κάνει με σπείρα και έχει λάβει τα μέτρα της.

Ο δε Αλβάρο επειδή η Αθηνά του έκοψε κάθε επικοινωνία με το αγαπημένο του άλογο ανέβασε μια φώτο όπου ο ίδιος κάθεται σε μια καρέκλα απογοητευμένος και σκυθρωπός αρκετά μέτρια μακριά απο την αγαπημένη του φοράδα που δεν μπορεί ούτε να χαϊδέψει αφού στοιν στάβλο υπάρχει “φουσκωτός”.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης την κ. Γεροβασίλη τα κανάλια που δεν θα πάρουν άδεια σε 90 μέρες θα πέσει μαύρο και καταλαβαίνετε οτι χτυπάει η καμπάνα για το ΜΕΓΚΑ και τα άλλα κανάλια που είναι εκτός διαγωνισμού.

Το σύνθημα του MEGA

mazi synexizoyme βλέπω α γίνεται mazi kai sto mauro.

Πάντως όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση είναι αποφασισμνένη είναι να το πάρει μέχρι τέλος και φαίνεται οτι το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της χώρας σε μερικές εβδομάδες δεν θα υπάρχει.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και συνεχίζουμε τις πρώτες μέρες του Φθινοπώρου με καλοκαιρινή διάθεση γιατί βοηθάει ο καιρός και απο ότι φαίνεται μέχρι και τις 20 Αυγούστου θα είμαστε ΟΚ.

Αυτό που μας ενδιαφέρει να μάθουμε είναι πως θα κυλήσει ο χειμώνας καιρικά αφού είναι γνωστό οτι οι χειμώνες ΄στην Ελλάδα και λόγω των οικονομικών συνθηκών είναι ατέλειωτοι.

Περιμένουν όλοι με αγωνία τις δηλώσεις του Τσίπρα στην διεθνή έκθεση της Θεσ/νίκης οι οποίες θα πρέπει να έχουν γεύση ανάπτυξης και ανάτασης οικονομικής.

Που όμως να την βρούν στην κυβέρνηση την ανάπτυξη και κυρίως την αισιοδοξία όταν για τους περισσότερους έλληνες φορολογούμενους πολίτες ξεκινάει ένα ντεμαράζ φορολογικών απαιτήσεων που θα μας συνοδεύσει μέχρι και τέλος του χρόνου γεροί να είμαστε.

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

΄Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Θα έχουμε το νού μας και θά είμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης όπως πάντα.

Με καλή ψυχολογία κοιτάμε μπροστά και πάμε παρακάτω γιατί τα καλύτερα είναι στο παρακάτω.

Τα λέμε και πάλι αύριο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης