«Κόπηκε» αιφνιδιαστικά η Νατάσα Μυλοπούλου από τις λίστες πινάκων των Διεθνών Διαιτητών

 «Κόπηκε» αιφνιδιαστικά η Νατάσα Μυλοπούλου από τις λίστες πινάκων των Διεθνών Διαιτητών

Εντελώς αιφνιδιαστικά η Νατάσα Μυλωπούλου δεν συμπεριλήφθηκε  στις λίστες πινάκων των διεθνών διαιτητών ενώ πριν από λίγο καιρό φαινόταν το αντίθετο και μάλιστα είχε προταθεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Η Αντίδραση της ΕΠΣΚ ήταν άμεση με ανακοίνωση που εξέδωσε:

Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε, πρώτα από site που ασχολείται με θέματα διαιτησίας και κατόπιν από  το επίσημο site  της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πως η Διαιτητής μέλος της Ε.Π.Σ Καβάλας Κα Νατάσα Μυλοπούλου δεν συμπεριλήφθηκε στις λίστες πινάκων των Διεθνών Διαιτητών για το 2021 όπως αρχικά είχε προταθεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανασυμβεί και είναι κάτι το οποίο στεναχώρησε όλη την Καβαλιώτικη διαιτητική οικογένεια. Γνωρίζοντας το ήθος τον χαρακτήρα το πείσμα και τις ικανότητες της Νατάσας ΔΕΝ θα σταματήσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της, συμπαραστάτες στην προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια.

Νατάσα «Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»


Με απόφασή της η ΕΠΟ θα ενισχύσει άμεσα τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων με το ποσό των 5.000 ευρώ.

Αυτό αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, προκειμένου να μπορέσουν οι ΕΠΣ να «ανασάνουν» οικονομικά. Πρόκειται για χρήματα που θα λάβουν ως το τέλος του χρόνου έναντι της τακτικής τους επιχορήγησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Παρέχεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 5.000 ευρώ έως το τέλος του 2020, έναντι της τακτικής τους επιχορήγησης, σε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας».


Ευχές της ΕΠΣ Καβάλας για τα φετινά Χριστούγεννα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται ολόθερμα σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και της κοινωνίας της Καβάλας και πέριξ αυτής Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη και πίστη για τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν. 

Τα Χριστούγεννα αποτελούσαν ανέκαθεν μία οικογενειακή γιορτή. Ας μείνουμε σε αυτό το κλίμα τις γιορτινές ημέρες και ας διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε, την υγεία τη δική μας και των δικών μας ανθρώπων.

Ας εκτιμήσουμε όλοι λίγο παραπάνω, πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα και σίγουρα. Ας νοιαστούμε όλοι λίγο παραπάνω για το κοινό καλό.

Το 2020 αποτέλεσε για όλους μία χρονιά με δυσκολίες και εμπόδια, αλλά και μία χρονιά στην οποία γίναμε σοφότεροι και λίγο πιο αλληλέγγυοι. Με εφόδια αυτές τις ανθρώπινες αξίες, ας υποδεχτούμε το 2021 και ας ατενίσουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, χαμόγελο, ανθρωπιά και σεβασμό στο συνάνθρωπο.

Η νέα χρονιά ας φέρει ό,τι στέρησε η προηγούμενη, δηλαδή τη ελπίδα στο πρόσωπο και τη ψυχή των ανθρώπων. 

Χρόνια πολλά!

Διαβάστε επίσης