Κοσμάς Γκέκας: «Να έχουμε ανάλογη συνέχεια για να φτάσουμε στην άνοδο»

 Κοσμάς Γκέκας: «Να έχουμε ανάλογη συνέχεια για να φτάσουμε στην άνοδο»

Ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ και της Γ’ Εθνικής (15 γκολ και 4 ασίστ), Κοσμάς Γκέκας, φιλοξενήθηκε στον Metropolis 95,5, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην πορεία του συλλόγου και στο μεγάλο στόχο της ανόδου στην επαγγελματικές κατηγορίες:

«Η ομάδα χτίστηκε με κόπο και σκληρή δουλειά. Η σταθερότητα και η ταπεινότητα θεωρώ που έχουμε δείξει όλο αυτό το διάστημα είναι αυτή που κάνει την διαφορά στην μέχρι τώρα πορεία μας στο Πρωτάθλημα.

Οι συνθήκες είναι πέρα για πέρα επαγγελματικές τόσο από διοίκηση όσο και από το προπονητικό τιμ, προσφέροντας όλα αυτά που χρειάζεται μια ομάδα με το βάρος της φανέλας της Καβάλας. Μέχρι στιγμής βρισκόμαστε στην μέση του πρωταθλήματος και έχουμε αποκτήσει μια διαφορά πέντε βαθμών από τον δεύτερο.

Η συνέχεια πρέπει να είναι ανάλογη και με την σκληρή δουλειά να φτάσουμε στο τέλος του δρόμου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Μεγάλη στιγμή ήταν το διπλό στην Χρυσούπολη, όπου πραγματικά ο κόσμος της ομάδας ήταν εκεί και στο τέλος πανηγυρίσαμε όλοι μαζί την νίκη.

Επίσης, το γκολ και η νίκη με την Δόξα Δράμας καθώς είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι με μεγάλη σημασία για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τον κόσμο».

Διαβάστε επίσης