• 5 Μαΐου 2024,

Κώστας Ανυφαντάκης: « Δεν έχουμε δικαίωμα να στραβοπατήσουμε πουθενά »

 Κώστας Ανυφαντάκης: « Δεν έχουμε δικαίωμα να στραβοπατήσουμε πουθενά »

Δηλώσεις για το παιχνίδι με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου αλλά και για το βαθμό προσαρμογής των νέων παικτών στο σύνολο έκανε στους 93, 7 ο προπονητής του ΑΟΚ, Κώστας Ανυφαντάκης. Επίσης πήρε θέση και για το που θα κριθεί η πρωταθλήματος. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πόσο εύκολα η δύσκολα κέρδισε ο ΑΟΚ τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου; 

Απάντηση: Θεωρώ ότι κέρδισε δίκαια ο ΑΟΚ απέναντι σε μια ομάδα, την οποία  αδικεί η βαθμολογική της θέση. Στο Α` μέρος μετά το πρώτο δεκάλεπτο νομίζω ότι ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι.  Πήγαμε με 2-0 στο ημίχρονο και κάπου στο β` μέρος χάσαμε την ισορροπία μας αλλά ήμασταν μαζεμένοι και είχαμε κοντά τις γραμμές μας.  Το κρατήσαμε δίκαια το σκορ.

Ερώτηση: Δεν υποτίμησε ο ΑΟΚ τη Δόξα σε καμία περίπτωση.

Απάντηση:  Όχι σε καμία περίπτωση.  Είπα και προηγουμένως ότι η Δόξα αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Είναι καλή ομάδα και παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Ερώτηση: Εχασε τον Αλιατίδη ο ΑΟΚ για το ματς με το Διδυμότειχο.

Απάντηση: Εχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες, όποιος και να μπει είμαστε σίγουροι.

Ερώτηση: Έστω και την τελευταία στιγμή θα υπάρχει κάποια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ;

Απάντηση:  Θα δούμε, μέχρι την Τετάρτη. Είχαμε πει ότι αν είμαστε πεπεισμένοι ότι αν θα βρούμε κάτι που θα μας βοηθήσει άμεσα, θα προχωρήσουμε. Περιμένουμε.

Ερώτηση: Είναι φανερό πάντως ότι η νίκη με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, έχει ανεβάσει τη ψυχολογία.

Απάντηση: Μας κράτησε ζωντανούς για το πρωτάθλημα και μας έδειξε ότι ήμαστε καλύτερη ομάδα από το Παραλίμνιο.

Ερώτηση: Που θεωρείται ότι θα κριθεί τελικά η πρώτη θέση μετά και τη νίκη του Παραλιμνίου με την Ελπίδα Σκουτάρεως.

Απάντηση: Είναι παιχνίδια που αν χάσεις βαθμούς δυσκολεύουν τα πράγματα.  Εμάς δεν μας ευνοεί αυτό το πρωτάθλημα. Αν είχαμε πρωτάθλημα με 30 παιχνίδια, σίγουρα θα ήμασταν σε καλύτερη μοίρα. Υπάρχουν λίγα παιχνίδια και πρέπει να τα βλέπουμε Κυριακή με Κυριακή. Πιστεύω ότι θα κριθεί στο τέλος στη λεπτομέρεια. Θα είναι παιχνίδι με παιχνίδι. Εμείς είμαστε πίσω. Δεν έχουμε δικαίωμα πουθενά να στραβοπατήσουμε. Πιστεύω ότι έχει και το Παραλίμνιο παιχνίδια με βαθμό δυσκολίας παρότι έχει αρκετά παιχνίδια στην έδρα του και φαίνεται λίγο πιο βατό το πρόγραμμα. Εχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Είστε ικανοποιημένος από το βαθμό προσαρμογής του Πάλλα και του Ξόμπλιου;

Απάντηση: Σίγουρα θεωρείται καλή η παρουσία τους. Θεωρώ ότι η ομάδα βοηθάει πολύ τα δυο αυτά παιδιά.  Ο Πάλλας έχει περισσότερο την εμπειρία και αυτό το γνωρίζαμε. Ο Ξόμπλιος είναι ένα νέο παιδί και προσπαθεί. Εχουμε αλλάξει κάποια πράγματα έτσι όπως παίζουμε. Εχουμε μεγαλύτερη πίεση πιο ψηλά.  Νομίζω ότι μας ταιριάζει έτσι όπως παίζουμε τώρα. Σίγουρα βοήθησαν σε αυτό και τα δυο παιδιά.

Διαβάστε επίσης